Впродовж місяця діти з Вінниці та райцентрів Іллінці та Піщанки приносили свої малюнки у відділення ПриватБанку на конкурс малюнку "Європа очима дитини". Усі школярі, які мають карту Юніора від ПриватБанку, ділились своєю творчістю та змагалися за перемогу. Конкурс проводився у двох вікових групах: 6-12 років та 13-17 років. Переможцями стали 12 школярів. Усіх їх зібрали у вінницькому ПриватБанку, вручили дипломи, цінні призи та сувенірну продукцією від партнера конкурсу ЮніорБанку.

60 вінницьких дітей малювали Європу

- Усі 12 переможців отримали спеціальні дипломи, - говорить Олена Філіппова, заступник керівника ЮніорБанку та Агенської мережі, організатор конкурсу "Європа очима дитини". - За перше місце чотири переможці отримали на свою карту ЮніорБанку по 50 грн, за друге місце по 30 грн і за третє по 15 грн. Також усі учасники отримали набори по хенд-мейду та суверну продукцію банку. Без призів не залишився ніхто.

Пілся вручення подарунків Олена Філіпова провела для дітей екскурсію банком та майстер-клас: вчила поповнювати свій мобільний телефон та картку через термінали самообслуговування.

- Я малювала красиву дівчину у вигляді України, яка стоїть у войовничій позі, - розповідає переможиця конкурсу 14-річна Юлія Нагуляк, учениця вінницької школи №31. - Це символ красивої та сильної країни. Малювала роботу на конкурс близько двох тижнів. І з першого дня сподівалась на перемогу. Я завжди вірю в свої сили

Програма «Юніорбанк», спрямована на підвищення фінансової грамотності серед школярів, стартувала з 2008 року в Україні. Сьогодні «Юніорбанк» працює в Україні, Росії, Грузії та ряді країн ЄС. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з банківських послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.



Переглядів: 3528
Поширень: 0