Під час регіонального етапу Міжнародної програми "Студентська республіка" вінницька молодь впродовж 3 днів будує модель сучасного мегаполіса, що функціонує у квазі-державі. Тут відбуваються повноцінні парламентські виборчі перегони, формуються місцеві органи влади, видаються закони, випускається навіть власна грошова одиниця. Не обходиться без розваг та шоу. Спортивні змагання, КВН, "Що? Де? Коли?", конкурси краси Містер Студреспубліки і Перша Леді Студреспубліки – ці субфестивалі користуються незмінною популярністю, концентруючи силу, гумор, інтелект, відчуття прекрасного.

23 червня 2014 року, після напруженої роботи над проектом "Нова регіональна модель Вінниччини", студентська громада обирає Першу Леді. 10 учасниць оцінює уважне й принципове журі:

Андрій Кавунець – Голова оргкомітету Студентської республіки Вінницької області, Олексій Гаврилов – Голова Вінницької обласної організації Міжнародного товариства "Україна-Польща-Німеччина" (Почесний Президент товариства – Сергій Татусяк), Олексій Нєкрасов – директор святково-концертного агентства "Нєкрасов", Анастасія Скробач - керівник-візажист студії візажу "Ideal", Тимофій Заводовський – директор фото-відеовиробництва "ZET", Денис Малевич – Містер Студреспубліки 2012, Анастасія Коваль – Перша Леді Студентської Республіки 2013.

Олексій Некрасов підтримує молодь і красу на конкурсі Перша Леді Студреспубліки

Координатор і хореограф конкурсу – Алла Курбатова, якій довірили вирішувати всі організаційні питання щодо проведення фестивалю краси. Радісно-піднесений настрій глядачам і учасникам дарують різнокольорові кульки, якими студія "Воздушная Фантазия" прикрашає сцену. Тим часом Олексій Нєкрасов, офіційний партнер дійства, готує сюрпризи для майбутньої переможниці. Пан Олексій опікується талантами, які хочуть спробувати себе на сцені чи подіумі. Він завжди готовий підтримати амбіційних талановитих студентів, що прагнуть до успіху.

Учасниць конкурсу чекає 4 випробування. Спершу – вихід-знайомство "Пін-ап". Граційно та невимушено вони дефілюють сценою, вбрані у фірмові футболки Студреспубліки-2014 та джинси. Кожна розповідає про свої захоплення, стиль життя. В короткому відеоролику, підготовленому заздалегідь, дівчата перевтілюються в образ, що показує їхню суть. Хтось уявляє себе стрімкою вершницею, хтось – красунею на бортику басейна. Журі отримує нагоду пізнати глибину душі конкурсанток.

2 вихід – поява у коктейльних сукнях. Пластичні рухи, артистизм, смак і чуття міри демонструють учасниці, прогулюючись сценою. Зворушливі віночки додають образам чуттєвості. Вихід супроводжується композицією Titanium від Даяни Кравцової, вона дійсно зачаровує публіку магією голосу.

В перерві між виходами публіку розважає віртуозна хореографія 8-10-річних танцюристок зі студії "Шахіна". Діана Подолянчук, керівник студії, підготувала 2 дивовижні танці - "Русалонька" і "Метелики". Коли дівчатка отримують свою порцію оплесків, вклоняються і рушають за лаштунки, на сцені з’являються конкурсантки.

Олексій Некрасов підтримує молодь і красу на конкурсі Перша Леді Студреспубліки

3 вихід – енергійно-відчайдушне дефіле в купальниках. Дівчат-амазонок зустрічає злива аплодисментів і захоплених вигуків. Очевидно, жоден глядач не лишається байдужим, бачачи перед собою фігурки українських Афродит.

4 вихід – поява у романтичних вечірніх сукнях. Однак учасницям конкурсу не дає розслабитись ведучий – Олександр Небава, дотепник з команди КВН "Вінницькі перці". Він влаштовує імпровізоване інтелектуальне змагання, в якому дівчина має швидко і влучно відповісти на одне-єдине питання. Після цього випробування перед журі і гостями свята постає цілісний образ конкурсантки, що об’єднує красу тіла і гостроту розуму.

Сьогодні у суддів надважке завдання – обрання вінничанки, яка достойно представить область на конкурсі Перша Леді України-2014. Він найближчим часом відбудеться на всеукраїнському фестивалі "Студентська Республіка" в Херсонській чи Одеській області. Наші землячки вже перемагали на попередніх мультифестах: Ксенія Саніна вдягнула корону у 2006 році, Вікторія Дубова – у 2012, сьогоднішня суддя Анастасія Коваль – у 2013.

Ведучий спершу оголошує загальні номінації - Міс Глядацьких симпатій, Міс Креативність, Міс Інтелект та ін. Кожна учасниця отримує стрічку з вітальним написом, чарівні букети, створені дизайн-студією "Весільна королева", а також подарунки від партнерів та спонсорів.

На сцені поруч з Анастасією Коваль, яка тримає корону для сьогоднішньої переможниці, з’являються члени журі. Обидва Олексія – Нєкрасов, як офіційний партнер, і Гаврилов, як Голова товариства "Україна-Польща-Німеччина", - звертаються до учасників Студентської Республіки. Вони бажають молоді Вінниччини натхнення, щоб якнайшвидше втілили свої мрії, удачі, щоб реалізувати найсміливіші плани, надійних партнерів в побудові професійної чи політичної кар’єри.

Олексій Гаврилов починає офіційну процедуру оголошення переможниць в основних номінаціях. Варвара Корнеєва – Друга Віце Леді, Олеся Петровська - Перша Віце Леді! Їх він власноручно обперізує стрічками. Нарешті звучить ім’я дівчини і чарівної, і розумної, і соціально-активної, з високою академічною успішністю та ідеальними параметрами фігури:

Інна Огороднічук, студентка Технологічно-промислового коледжу ВНАУ!

Це – Перша Леді Студреспубліки у Вінниці 2014 року!

З рук Анастасії Коваль переможниця отримує корону! Олексій Нєкрасов дарує Першій Леді букет, вартий її краси - приголомшливу композицію з живих квітів. Також він нагороджує дівчину цінним подарунком – сертифікатом на проведення професійної фотосесії "Модельне портфоліо" від фотохудожника Валерія Шиленка.

Сцену заповнює хвиля глядачів – студентська громада вітає конкурсанток! Коли всі натішились обіймами, поцілунками і поздоровленнями, учасниці, організатори, партнери шикуються для групового фото. В центрі пам’ятної фотографії – Інна Огороднічук, Перша Леді вінницької Студреспубліки, котра, сподіваємось, стане найкращою на всеукраїнському фестивалі влітку цього року.

Олексій Некрасов підтримує молодь і красу на конкурсі Перша Леді Студреспубліки

Дивіться також: Повний фотозвіт з конкурсу «Перша Леді Студреспубліки»

Результати:

Перша Леді СтудРеспубліки - № 4 Огороднічук Інна (Технологічно промисловий коледж ВНАУ)
І Віце Леді 2014 - №3 Петровська Олеся (Вінницький інститут конструювання одягу)
ІІ Віце Леді 2014 - № 7 Корнеєва Варвара (Вінницький Державний Педагогічний Коледж)

Леді Глядацьких симпатій - Кумановська Марія (Вінницький Національний Медичний Університет)
Леді Дружба - № 4 Огороднічук Інна (Технологічно промисловий коледж ВНАУ)
Леді Креативність- № 9 Запорожець Анастасія (Вінницький інститут економіки ТНЕУ)
Леді Стиль - № 10 Савченко Ольга (Вінницький Національний Аграрний Університет)
Леді Артистичність - №5 Гладка Катерина (Вінницький Державний Педагогічний Університет)
Леді Інтелект - №3 Петровська Олеся (Вінницький інститут конструювання одягу)
Леді Фотогенічність - № 6 Зайка Валентина (Вінницький торговельно-економічний інститут)
Леді Елегантність - № 8 Пугач Оксана (Вінницький Національний Технічний Університет)
Леді Ніжність - № 7 Корнеєва Варвара (Вінницький Державний Педагогічний Коледж)
Леді Чарівність - №2 Ковальчук Олена (Вінницький Національний Аграрний Університет)



Переглядів: 6569
Поширень: 0