19 липня агентство «Nekrasov» запросив у гості до себе ТОВ "Побужський феронікелевий комбінат". Саме цього дня відзначається професійне свято його робітників – День металурга. Кожного дня люди приходять до нього, щоб вкласти шматочок свої душі у цю нелегку працю. Святково-концертне агентство «Nekrasov» розуміє всю важливість і відповідальність такої роботи, тому і прагне зробити відпочинок цих людей найкращим. Зібравши найкращу творчу команду, таланти, які визнала вся Україна, багаторічний досвід роботи і креатив, воно вирушає у захоплюючу мандрівку під назвою «День металурга».

Найвідповідальнішу роль головнокомандувача свята, тобто ведучого, взяв на себе відомий вінницький шоумен, телеведучий Олег Семко. Під його чітким керівництвом і буде розгортатися неперевершене святкове дійство. А героїв цього дійства буде ой як багато! Талановиті артисти від щирого серця подарують всім присутнім свої таланти.

Красуня, співачка з ніжним голосом, що зачарувала журі та глядачів шоу "Україна має талант-1" своїм талантом, Юлія Кувшинова подарує всім присутнім задушевні пісні минулого і завзяті хіти сьогодення. Молоді, харизматичні, і безумовно дуже талановиті хлопці, що покорили не тільки тисячі дівочих сердець, а і майже всю країну, в талант шоу «Х-фактор». Це тріо «Максимум». Вони виступають у різних музичних жанрах, але завжди в живу, з неперевершенним драйвом. Родзинкою вечора, без сумніву, стане запальний гурт «ТІК». Віктор Бронюк зі своєю компанією музикантів не дасть сумувати нікому.

І можна бути впевненим на 100 %, що від танців буде втриматися нереально. Коли літні сутінки накриють землю, на прогулянку вийде його величність – Вогонь, в містично-феєричному шоу від театру вогню «M @ V». Плавність рухів, грація і майстерність акторів така, що захоплює подих кожної людини. На десерт гостей очікує піротехнічне шоу, де небо зірветься мільйонами різнокольорових вогників феєрверку. Сумувати між виступами буде категорично заборонено, адже в програмі свята заплановані ще і конкурси, розваги і безліч подарунків.

Плани по реалізації неймовірного свята для прибужських металургів розкрито, в їх успішній реалізації можна і не сумніватися, адже святково-концертне агентство «Nekrasov» професіонал свого діла.

Святкуємо разом День металурга

(0432) 69 90 00 (г. Винница), ☎ (044) 360 00 30 (г. Киев). Skype: агентство Nekrasov .



Переглядів: 3919
Поширень: 0