Chevrolet Captiva і Chevrolet Tracker - це два яскравих автомобіля, вірних культовим традиціям дизайну Chevrolet. Tracker поєднує в собі чудову маневреність компактного автомобіля з універсальністю кросовера, роблячи його ідеальним варіантом для сучасних міських мандрівників. Більш великий і потужний кросовер Captiva несе в собі елемент престижності. Chevrolet Captiva - це ідеальний компаньйон для тих, хто не проти зануритися в пригоди, але при цьому любить комфорт, додаткові зручності і просторий салон.

Chevrolet Cruze - це автомобіль, побудований на абсолютно новій глобальній платформі GM, яка стала основою для таких моделей автовиробника, як Chevrolet Orlando, Opel Astra нового покоління, а також інноваційних Chevrolet Volt і Opel Ampera. Оновлений дизайн екстер\'єру та інтер\'єру, стильний салон, інформаційно-розважальна система Chevrolet MyLink, доповнена лінійка двигунів, поліпшена комплектація, нові доступні опції, допрацьовані і поліпшені ходові якості. Ну, і звичайно ж, «5 зірок» в рейтингу безпеки EuroNCAP і найвища якість збірки - уявіть, що все це може бути поєднано в одному автомобілі. Всі ці нововведення покликані ще більше зміцнити Chevrolet Cruze у статусі бестселера легендарного бренду з більш ніж 100-річною історією і одного з найпопулярніших автомобілів в світі.

Chevrolet Aveo нового покоління - це успішний глобальний продукт корпорації General Motors. Даний автомобіль вже півтора року продається в кількох десятках країн по всьому світу нарівні з Україною і користується незмінно підвищеним попитом, пропонуючи «багато автомобіля» і «відмінну комплектацію» за цілком розумні гроші! Chevrolet Aveo нового покоління кардинально відрізняється від попереднього, являючи собою абсолютно нову модель. Новий Aveo - це продукт світового масштабу, для виробництва якого використовується глобальна платформа General Motors «Gamma 2». Представлений в двох кузовах - седан і хетчбек.

Chevrolet. Твій курс 10.8

Існує також унікальний і дуже затребуваний фінансовий інструмент Chevrolet Finance. За підтримки виробника GM Korea, дистриб\'ютору Chevrolet вдалося створити кредитну програму, яка, по суті, є розстрочкою на 1 рік. За статистикою, більше половини всіх кредитів на автомобілі Chevrolet оформлюються за допомогою цієї програми. Умови кредитної програми Chevrolet Finance враховують різні можливості клієнтів.

Дізнайтеся більше в автосалоні ПАТ «Вінниччина-Авто», м Вінниця, вул. Ватутіна, 172,

або за телефоном (0432) 27-88-95, (067) 790-17-79



Переглядів: 5778
Поширень: 0