Представляємо Вам тематичну добірку Партнерів дисконтної програми «EVERCARD», які зроблять Ваш літній відпочинок не тільки цікавим та яскравим, а також допоможуть покращити та зберегти Ваше самопочуття, красу, додадуть бадьорості, сил та наснаги.

Лише для абонентів компанії «ЕВЕРЕСТ»

В садибі «Березино» все облаштовано для незабутнього відпочинку на природі: комфортабельні будиночки, басейн, банкетні зали, вишукані страви української та європейської кухні. Сюди приємно приїздити компанією та наодинці, з колегами та сім’єю. А з карткою «EVERCARD» Ви отримаєте знижку 10% (знижка не розповсюджується на басейн).

«Березино»

 Знижка 10%*

У заміському комплексі «Батерфляй» ви знайдете все для яскравого відпочинку: два басейни, СПА-салон, російська лазня, спортивний та дитячий майданчики, риболовля, стрільба з лука, арбалета та гвинтівки, пейнтболл, квест, катання на водних лижах та затишні будиночки. А головне – все зі знижкою  8%.

                       «Батерфляй»                          

Знижка 8% на всі послуги

Гарно відпочити разом з друзями та сім’єю на природі в альтанках біля ставу, на облаштованому пляжу або басейну, в барі або кафе, в готельних номерах зі зручностями та різними розвагами Ви зможете у садибі «Берізка». Ваша картка «EVERCARD» надасть Вам знижку 10% на всі послуги.

«Берізка» 

Знижка 10% на всі послуги

Готельно-ресторанний комплекс "Версаль" запропонує Вам готельні номери, номери економ-класу, конференц-зал на 60 місць, ресторан, бар, банкетний зал на 55 осіб, безкоштовну парковку. Ваша картка  «EVERCARD» порадує Вас знижкою в 10%.

 "Версаль"

Знижка 10% на всі послуги

На Вас в зоні відпочинку «Абрикос» чекають затишні дерев’яні будиночки від економ-класу до номерів напівлюкс, альтанки від 6-ти до 70-ти місць. Різноманітні розваги: настольний теніс, більярд, футбольне та волейбольне поля, міні гольф, прокат човнів, плотів, водних велосипедів, риболовля, російська лазня. А головне – все зі знижкою 10%.

«Абрикос»

Знижка 10% на всі послуги

Туристична агенція «Тур клуб «Меркурій» надасть Вам туристичні послуги, закордонні тури і екскурсії, організує активний відпочинок: водні, пішохідні, велосипедні, спелео і гірськолижні тури, прокат і продаж туристичного спорядження.  Корпоративне обслуговування. Разом з страхуванням по Україні і за кордоном Ви отримаєте ще знижку до 7% з карткою «EVERCARD», а при чисельності 10 осіб – 10% на спорядження (Знижка не діє при умові ненабранної певної кількості осіб групи).

«Тур клуб «Меркурій»

Знижка 5-7%, 10%*

Тури у всі країни світу, гірськолижні тури, відпочинок на морі, екзотику, освіту за кордоном допоможе організувати Вам мережа агенцій горящих путівок «Мер-Ка-Ба». А з карткою «EVERCARD» Ви отримаєте ще знижку до 10%.

«Мер-Ка-Ба» 

Знижка до 10%

Незабутній відпочинок серед різних країн світу з різноманітними туристичними послугами Ви зможете обрати в мережі туристичних агенцій "TUI". А з карткою «EVERCARD» Ви отримаєте знижку до 10%.

                        "TUI"                           

Знижка до 10%

Роботу, навчання, стажування за кордоном та туристичний напрямок з яскравими враженями забезпечить Вам мережа агенцій «Соната». Разом з візовою підтримкою по Україні і за кордоном Ви отримаєте ще знижку 10% з карткою «EVERCARD».

«Соната»

Знижка 10%

 

Нещодавно до партнерської програми EVERCARD приєднався новий партнер:

В туристичній агенції «Coral» Ви зможете обрати туристичні путівки (пакетні тури з перельотом) з відпочинком на морі, гірськолижні тури, СПА-тури та будь-які екскурсійні тури. А головне – Ваша картка «EVERCARD» надасть знижку до 15%.

«Coral»  

Знижка  до 15%.

Всі партнери на сайті  everok.vn.ua

*повний перелік знижок та обмежень Ви можете дізнатись на сайті everok.vn.ua у вкладці «Дисконт».


Переглядів: 3763
Поширень: 0