ТРЦ Мегамолл запрошує на Головний шкільний ярмарок, який відбудеться 9-10 серпня 2014 з 12.00 до 20.00 в виставковому павільйоні Мегамолл-Експо (2-й поверх). Шкільний ярмарок запропонує вінничанам та гостям нашого міста найширший асортимент шкільної та спортивної форми від виробників, шкільного та спортивного взуття, вишиванок, аксесуарів, канцтоварів та інших необхідних речей.

Головний шкільний ярмарок

Головний шкільний ярмарок - торговельно-розважальний захід. Окрім покупок, відвідувачі (особливо діти) матимуть змогу переглядати улюблені мультфільми в міні-кінотеатрі, взяти участь у розважальній програмі анімаційної групи ТРЦ Мегамолл, пострибати на батуті. Також, саме на ярмарку можна замовити святкування дня народження дитини в ігровому кафе «Мегамоша» зі знижкою.

Шкільна та спортивна форма від виробників, взуття, вишиванки, канцтовари. Ярмарок спортивних секцій, модне дефіле. Щогодини розіграш призів.

Окрім того, відвідувачі ярмарку матимуть змогу обрати спортивну секцію за своїм вподобанням - на ярмарку будуть представлені муніципальні дитячо-юнацькі спортивні школи, які пропонують 25 видів спорту!

Гарний настрій створюватиме МегаОля, яку дуже полюбили вінничани завдяки телевізійному проекту «МегаОля в Мегамоллі – подарунки за покупки». Щогодини серед покупців розігруватимуться призи. Для того, щоб взяти участь в розіграшу, необхідно надати свій чек МегаОлі, попередньо вказавши на ньому своє прізвище.

ТРЦ Мегамолл - улюблене місце покупок та дозвілля вінничан та гостей нашого міста.
м.Вінниця, вул.600-річчя,17, тел.0432507050, megamoll.com.ua



Переглядів: 4754
Поширень: 0