2 серпня у Вінниці на площі Європейській (парк ім. Козицького) відбувся освітній захід на підтримку Всесвітнього тижня грудного вигодовування. Незмінним організатором третього щорічного зібрання виступила громадська організація «Територія мам». Національний телеком-оператор «Київстар», який створив мобільні застосунки для вагітних жінок і молодих батьків «Моя зірочка» та «Моя зірочка. Перший рік» в рамках програми «Мобільне здоров’я», підтримав проведення акції.

Цьогорічний Тиждень грудного вигодовування у Вінниці традиційно зібрав всіх тих, хто вважає, що грудне молоко – це запорука здоров’я новонароджених та малюків у перші місяці життя. Гості мали можливість отримати безкоштовні консультації від провідних спеціалістів на тему вагітності та грудного вигодовування, взяти участь у майстер-класах для усієї сім’ї.

З турботою про матусь: «Київстар» підтримав зустріч на тему грудного вигодовування у Вінниці

Валентина Ткачук, голова ГО «Територія мам», організатор Тижня на підтримку грудного вигодовування: «Ми вже кілька років поспіль проводимо цю акцію. І найприємніше – спостерігати, як щороку кількість зацікавлених та учасників заходу збільшується. Наша мета – розказати якомога більшій кількості годуючих мам та вагітних жінок про користь грудного вигодовування, а також морально і психологічно підготувати майбутніх мам до народження дитини».

Оксана Павлів, спеціаліст із зв’язків з громадськістю та пресою «Київстар»: «Ми з радістю долучилися до цієї корисної для здоров’я вагітних жінок, молодих мам і їхніх діток ініціативи. Адже сучасні мобільні технології також пропонують прості у використанні та корисні рішення для вашого здоров’я. Ми створили мобільні застосунки «Моя зірочка» та «Моя зірочка. Перший рік», щоб зібрати усі найважливіші поради професіоналів. Врахували побажання молодих матусь та вагітних жінок, та надали доступний кожному інструмент для підтримки і полегшення протікання вагітності та допомоги у вихованні малюка в перший рік його життя».

Тетяна Червяк, вінницький лікар-педіатр та консультант на зібранні з нагоди Тижня на підтримку грудного вигодовування: «Оскільки наша аудиторія весь час зростає, і щорічну акцію відвідують не тільки годуючі мами, але й вагітні жінки, ми постійно розширюємо тематичну і просвітницьку програму заходу. Ми уважно слідкуємо за всіма новинками, що можуть стати в нагоді, щоб якомога краще поінформувати і підготувати майбутніх та новоявлених матусь до виховання дитини. На мій погляд, компанія «Київстар» представила корисні додатки для вагітних жінок та молодих батьків, розроблені у рамках соціального проекту «Мобільне здоров’я». Функціонал та проста навігація застосунків, звичайно, не замінюють професійних лікарських порад, але стають їх чудовим доповненням і допомагають молодим батькам організовано та без паніки готуватися до народження дитини та робити з нею разом перші кроки по життю».

З турботою про матусь: «Київстар» підтримав зустріч на тему грудного вигодовування у Вінниці

Проект «Мобільне здоров’я» від «Київстар» має на меті створення мобільних рішень, розроблених у співпраці з провідними медичними закладами країни та орієнтованих на надання нових можливостей для контролю за своїм здоров’ям і отримання необхідної інформації від лікарів за допомогою сучасних технологій, що особливо важливо для тих українських сімей, які проживають віддалено від медичних центрів або не можуть оперативно отримати консультацію лікаря. Мобільні застосунки, розроблені в рамках програми, доступні користувачам безкоштовно і дозволяють отримати корисні поради від кращих медиків країни.

 Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про «Київстар»

«Київстар» – український оператор телекомунікацій, надає послуги  зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій. Послугами оператора користується понад 25 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 800 тис. – широкосмугового інтернету.

Акціонери «Київстар» – міжнародна група VimpelCom Ltd. (Нідерланди), володіє телекомунікаційними активами у країнах СНД, Європи, Азії, Африки та Північної Америки. Акції компанії знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.

Мобільна мережа «Київстар» – одна з найкращих у Європі, і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж.

Волоконно-оптична мережа «Київстар» для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 46 тисяч кілометрів, і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с. Оператор надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.

«Київстар» понад 16 років працює в Україні, і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.

За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected] www.kyivstar.ua



Переглядів: 4213
Поширень: 0