ПриватБанк відкрив спеціальну сторінку на своєму сайті, присвячену кредитним канікулам для українських воїнів. Як повідомила прес-служба банку, на цій сторінці зібрано інформацію про порядок списання процентів і штрафів за кредитами для мобілізованих і контрактних військових.

«Ми щодня робимо запити в силові відомства щодо списків мобілізованих, контрактників і всіх військовослужбовців, щоб кожному такому клієнту «включити» кредитні канікули автоматично, – говорить Перший Заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський. – Якщо ми з якихось причин не знайшли людини в списках, вона або її родичі можуть підтвердити проходження служби в будь-якому відділенні банку».

Для контрактників і професійних військовослужбовців кредитні канікули діють з 18 березня 2014 року, для мобілізованих – з дати початку мобілізації. ПриватБанк списує воїнам проценти за всіма видами кредитів. Загиблим в АТО воїнам ПриватБанк списує всю кредитну заборгованість у повному обсязі.

Нагадаємо, ПриватБанк на початку травня першим з українських банків скасував нарахування процентів за кредитами воїнам і позичальникам, мобілізованим в українську армію. Також ПриватБанк оголосив про списання штрафів і пені позичальникам, які проживають у населених пунктах у зоні АТО.
 



Переглядів: 4541
Поширень: 0