ПриватБанк та оператор мобільного зв’язку PEOPLEnet запросили вінничан приєднатися до благодійної ініціативи та передати непотрібні CDMA-телефони українським воїнам у зоні АТО.

ПриватБанк і PEOPLEnet запросили вінничан передати непотрібні CDMA-телефони бійцям у зоні АТО для безкоштовного зв’язку

До 1 вересня потрібно передати непотрібний CDMA-телефон в будь-яке з 3 000 відділень ПриватБанку по всій Україні. Приймаються всі телефонні трубки, навіть з непрацюючим акумулятором і без зарядного пристрою. Якщо апарати будуть здані з RUIM-карткою або з прошитим номером у самому телефоні, договори на телекомунікаційні послуги будуть попередньо розірвані.

PEOPLEnet встановлює на такі апарати безкоштовний зв’язок всередині своєї мережі та відправляє українським воїнам в зону АТО.

ПриватБанк і PEOPLEnet запросили вінничан передати непотрібні CDMA-телефони бійцям у зоні АТО для безкоштовного зв’язку

«Першими на заклик принести телефонні трубки відгукнулися співробітники банку, – йдеться у повідомленні прес-служби ПриватБанку. – До закінчення акції планується зібрати понад 10 тис. апаратів тільки серед співробітників банку. Ми запрошуємо всіх бажаючих, у кого є непотрібні телефони, також взяти участь в акції».

За два дні з початку акції оператор PEOPLEnet уже зібрав і передав військовим понад 2 000 телефонних апаратів з безкоштовним зв’язком.

Окрім переваги безкоштовного обслуговування, розмови всередині мережі стандарту CDMA менше піддаються зовнішньому втручанню, оскільки CDMA-зв’язок має більш високий ступінь захисту в порівнянні зі зв’язком стандарту GSM.



Переглядів: 4144
Поширень: 0