Наприкінці серпня 2014 р. виповнюється рік з моменту першого випуску журналу «МІХ». 12 місяців тому у Вінниці з’явилося на світ дитя – плід гармонійного єднання фантазії і професійності колективу журналістів. Городяни зацікавились новим виданням із захопливими інтерв’ю та потужним бодібілдером на глянцевій обкладинці. Пройшов рік – дитя змужніло, твердо стало на ноги й готове впевнено крокувати по життю.

Анна Станіславенко, співзасновниця журналу, разом з командою журналістів і партнерами запрошує на запальну вечірку на честь свого дітища. Господиня свята гарантує смачне частування, феєричну розважальну програму, близьке спілкування з зірковими гостями, запальну музику, екстремальні танці, безліч подарунків і несподіванок.

"Crazy Fiesta"- вечірка на честь річниці журналу «МІХ»

Вечірка в мексиканському стилі "Crazy Fiesta"відбудеться 30 серпня в заміському розважальному комплексі "Батерфляй", початок – о 18 годині. Щоб придбати квиток на вечірку, потрібно звертатись за тел. (097) 525 68 85.

Вартість квитків – 50 грн. для леді, 100 грн. для джентльменів.

Анна розповідає, як з’явилась ідея мексиканської вечірки:

- У мене екзотичні ідеї спершу виникають спонтанно, а потім логічно обґрунтовуються і аналізуються. Літо вже закінчується і мені раптом захотілося мексиканського сонечка, захотілося побільше тепла і радощів. Зараз в країні невесела ситуація, всім важко на душі. І народилася думка це все сумістити. Під час вечірки буде поширюватись святковий номер журналу «МІХ» – його роздаватимуть безкоштовно, але кожен зможе зробити доброчинний внесок для допомоги учасникам бойових дій. 5% коштів, отриманих від продажу квитків, також піде на благодійність. 

Чи складно перетворити розважальний комплекс в центрі України на спекотну й пристрасну Мексику?

- Щоб створити автентичну мексиканську атмосферу, ми частуватимемо наших гостей екзотичним напоєм – текілою. Багато хто не знає, що то таке текіла, з чого її роблять. Буде спеціальна локація для дегустації цього алкогольного напою. Завдяки Виномаркету №1 «Rudomino», вінничани скуштують текілу з усього світу, дізнаються про неї багато цікавого. Четвірка музикантів, учасників вінницького музичного гурту «Green Light», гратиме в латиноамериканському стилі і виконуватиме світові хіти. До нас завітають справжні мексиканці з пишними чорними вусами, у сомбреро і кольорових пончо. Вони подарують журналу «МІХ» та гостям вечірки настільки екстремальні танці, що всім стане дійсно спекотно!

"Crazy Fiesta"- вечірка на честь річниці журналу «МІХ»

Що то за таємничі зіркові гості завітають на вечірку?

- Звичайно, буде Олександр Шепель, чемпіон світу з пауерліфтінгу! Фото Олександра було на нашій першій обкладинці, його життєва історія висвітлювалась на сторінках видання. Він встановив світовий рекорд – зрушив з місця і потягнув вантаж, вагою 10 тон. А 10 тон – це 10 маршрутних автобусів! Поява гарного сильного юнака на обкладинці журналу «МІХ» стала поштовхом до наступного успіху. Запрошено співака Василя Бондарчука – він також був на обкладинці. З вінничанами спілкуватиметься чарівна бізнес-леді – вона персонаж нашого нового випуску, присвяченому патріотичній темі.

Які розваги, підготовлені разом з Event-партнером:  святково-концертним агенством "Некрасов", очікують гостей свята?

- Ми підготували цікаву шоу-програму. О 19 годині на сцені з’явиться Артем Тихевич –менталіст, ілюзіоніст,  переможець телепроекту "Феномен". Він проводитиме інтелектуальну вікторину, після якої покаже кілька своїх фантастичних номерів. Діана Подолянчук з танцювальної студії "Шахіна" продемонструє майстерне виконання bellydance. Крім пісень від гурту «Green Light», звучатиме вокал й інших талановитих вінницьких співаків.

Чим ще дивуватиме журнал МІХ еліту Вінниччини, яка вітатиме його з першою річницею?

- Впродовж святкового шоу проводитиметься розіграш подарунків. Хтось отримає білети в кінотеатр, хтось – фотосесію, хтось – сертифікат на курси екстремального управління автомобілем. Найголовніший приз – тур-поїздка чотирма країнами Європи "Польща – Чехія – Угорщина – Австрія" від Туристичного агентства "Поділля-Тревел". В кожній країні переможець розіграшу проведе цілий день. О 22.00 наших гостей чекатиме яскраве, феєричне і незабутнє вогненне шоу. Вони побачать грандіозне видовище, яке завершиться полум’яним написом – "МІХ".

"Crazy Fiesta"- вечірка на честь річниці журналу «МІХ»

Як журнал еволюціонував за рік життя?

- Звичайно, все змінювалося. Спершу ми виходили раз на місяць, потім – раз на 2 місяці. Спочатку було 52 сторінки, а зараз – 78! Створено яскравий і зручний для наших читачів сайт. Ми почали розширюватись! Під брендовою назвою MIX  відкривається агентство незвичайних поздоровлень MIX-Present. Готуємо ексклюзивний проект "Один день мого життя", в якому інтерв’ю з нашими героями викладатимуться у відео-форматі на Youtube. Плануємо також масштабний амбітний всеукраїнський проект, поки що – секретний!

Чим журналу МІХ відрізняється від інших?

- По-перше, в нас є ексклюзивні рубрики, яких немає в інших ЗМІ. По-друге, наші журналісти – майстерні інтерв’юери та репортери. По-третє, всі наші фото-проекти робляться на професійній студії в Києві. В підсумку, редакція створює для читачів дійсно якісний продукт. В кожному журналі є унікальний МІХ-проект – тобто висвітлюється нова актуальна тема. Один проект був пов’язаний з абортами. В другому ми описували наречених Вінниці. В новому номері – проект "Love is …": подружні пари, які живуть разом більше 10 років, пояснюють, що таке любов. Ще одна родзинка журналу МІХ: на його обкладинці – тільки успішні особистості. Наші герої – люди, відомі в масштабах Вінниччини, України, про них є що розповісти пізнавального і надихаючого.

Впродовж року колектив журналу співпрацював і співпрацює з надійними партнерами. Знадобилась і оперативність газети "20 хвилин", генерального медіа-партнера, і креативність агентства "Некрасов", event-партнера, майстра розкрутки і піару. Стали в нагоді експертні поради від менеджменту ТЦ "Мегамолл", ТМ Виномаркет №1 Rudomino та інших.

Про що міркує Анна Станіславенко, готуючись до святкування річниці журналу МІХ?

- Я дуже вдячна тим людям, які з самого початку в нас повірили. Цей рік був важким випробуванням для мене та всього колективу. Однак бренд пройшов всі випробування, загартувався і почав розростатись! Читачі нас читають, їх стає все більше, їм журнал подобається – ось це і є для мене найважливіше і найцінніше.

0432 699 000  044 360 00 30. SKYPE: агентство Nekrasov.

"Crazy Fiesta"- вечірка на честь річниці журналу «МІХ»



Переглядів: 4858
Поширень: 0