У День незалежності України понад 2 000 бійців української армії та Національної гвардії, які були поранені в ході АТО та зараз лікуються в медичних закладах по всій країні, отримали подарунки від ПриватБанку – електронні книги з шедеврами української та світової літератури та привітання від імені керівництва банку. У Вінниці електронні книги вручили 134 бійцям, що проходять лікування у військово-медичному центрі. Поранених бійців привітали особисто топ-менеджери, керівники підрозділів та співробітники банку.

ПриватБанк привітав із Днем незалежності поранених бійців у військовому госпіталі Вінниці

«Ми хотіли від усього серця привітати кожного нашого воїна, який постраждав у боях за незалежність української держави, – зазначає прес-служба ПриватБанку. – Співробітники банку підтримали бійців не тільки подякою від імені всіх наших клієнтів, жителів українських міст, але й електронними книгами, які можуть без підзарядки працювати майже місяць і дозволять у вільну хвилину читати улюблені книги».

Також ПриватБанк та оператор мобільного зв’язку PEOPLEnet запросили українців приєднатися до благодійної ініціативи та передати непотрібні CDMA-телефони українським воїнам у зоні АТО. До 1 вересня потрібно передати непотрібний CDMA-телефон в будь-яке з 3 000 відділень ПриватБанку по всій Україні. Приймаються всі телефонні трубки, навіть з непрацюючим акумулятором і без зарядного пристрою.

ПриватБанк привітав із Днем незалежності поранених бійців у військовому госпіталі Вінниці

PEOPLEnet установлює на такі апарати безкоштовний зв’язок всередині своєї мережі та відправляє українським воїнам у зону АТО. За декілька днів з початку акції вже зібрано та передано військовим понад 3 000 телефонних апаратів з безкоштовним зв’язком.

Нагадаємо, ПриватБанк на початку травня першим з українських банків скасував нарахування процентів за кредитами воїнам і позичальникам, яких мобілізовано в українську армію. Також ПриватБанк оголосив про списання штрафів і пені позичальникам, які проживають у населених пунктах у зоні АТО.



Переглядів: 4071
Поширень: 0