Ранок 26 серпня 2014 р. вінничанка Інна Огородничук зустріла в короні Першої Леді Всеукраїнської Студреспубліки-2014. Змагаючись з 13-тьма конкурсантками з 7 областей України, вона виборола перемогу, вразивши суддів красою та душевністю. Тим часом Вінниччина вчетверте підтвердила, що подільські дівчата – найкращі.

Вінничанка Інна Огородничук – переможниця конкурсу "Перша Леді Всеукраїнської Студреспубліки-2014

Інні 18 років, вона навчається в Технологічно-промисловому коледжі ВНАУ, планує вступити до аграрного університету і стати доктором наук. Любить подорожувати, танцювати, гарцювати верхи на коні. Щоб прийняти участь у Всеукраїнському змаганні красунь, дівчині довелось пройти горнило регіонального відбору. 23 червня вона стала Першою Леді Вінницької Студреспубліки, чого зовсім не очікувала:

- Звичайно, я зраділа, коли перемогла! Того дня я отримала ще один титул – Леді Дружба. «Леді Дружба» обирали самі учасниці, при чому робилося це за 10 хвилин до виходу на сцену. Стати "Леді Дружба" було навіть дещо приємніше, ніж здобути головний титул!

Перша у житті церемонія нагородження відбулась як у тумані, пригадує Інна. Однак запам’яталась людина, яка першою її привітала:

- Олексій Некрасов, директор Святково-концертного агентства "Некрасов", подарував мені букет орхідей. Букет – дуже гарний, але важкий, я його ледь тримала в руках. На вінницькому конкурсі було багато подарунків! Приємно, що мене нагородили сертифікатом на професійну фотосесію від агентства "Некрасов". Це був ще один сюрприз, який допоможе мені в майбутньому.

В м. Рибаковку на Миколаївщині Інна приїхала разом з 3 вінничанками, які вирішили прийняти участь у Всеукраїнській Студреспубліці. Тут вони познайомились з дівчатами з Тернопільської, Закарпатської, Полтавської, Херсонської, Київської областей. Одеситка Валерія Прокопенко – минулорічна переможниця – цього разу була суддею. Також вона працювала з учасницями на репетиціях. Щодня по 6 годин дівчата навчались дефілювати на сцені. Один день виділили на морську фотосесію, до якої готувались по-особливому:

- Олександр Ктиторчук, відомий український фотограф, виступив перед нами з лекцією. Це дуже оригінальна людина, ми всі отримали такий досвід, який не забудемо ніколи! Деякі дівчата, і я також, отримали від нього запрошення на фотосесію.

Один вечір виділили для того, аби судді краще познайомились з талантами дівчат. Інні довелось спершу приготувати кулінарний шедевр – закуску "бринза в лаваші", потім – продемонструвати свою майстерність у східному танці, а на завершення – презентувати власний соціальний проект. Інна розповідає:

- Назва мого проекту "Життя з особливими потребами". Я співпрацюю з Центром реабілітації людей з обмеженими фізичними можливостями. Як волонтер, я допомогла організувати для таких людей 4-денний відпочинок у наметовому таборі під Вінницею. Ми там і конкурси влаштовували, і рибалили, і навіть ганяли м’яча...

Вінничанка Інна Огородничук – переможниця конкурсу "Перша Леді Всеукраїнської Студреспубліки-2014

Заключний вечір Всеукраїнської Студреспубліки-2014 відбувся на великій сцені, яку змонтували на березі моря. Фінал конкурсу краси почався глибокої ночі. У дівчат було 4 дефіле: вихід-візитка, вихід в купальниках, вихід в літньому одязі, вихід у вечірніх сукнях.

Спогади про те дійство в Інни і досі яскраві:

- Було дуже холодно, але красиво! Окрім Першої Леді нагороджували Міс Талант, Міс Інтернет, Міс Глядацьких симпатій. Я думала, що стану Міс Талант, але мене так і не назвали. Стою, вся засмучена... І ось настає хвилююча мить і оголошують: "Переміг номер 9!" – а це мій номер!

Вінничанка Інна Огородничук – переможниця конкурсу "Перша Леді Всеукраїнської Студреспубліки-2014

Інна Огородничук отримала корону Першої Леді Всеукраїнської Студреспубліки-2014! Їй вручили великий пам’ятний кубок і головний приз – планшет. Також було багато інших подарунків, злива щирих поздоровлень від учасниць конкурсу та нових друзів-студентів.

Красуня-переможниця планує не спинятись на досягнутому і ось яким бачить своє майбутнє:

- Я займатимусь соціальним проектом у вінницькому Центрі реабілітації. Зберу групу волонтерів і ми будемо адресно допомагати всім, хто цього потребує.  

- Кілька місяців тому у Вінниці я здобула перемогу в регіональному конкурсі Леді Студреспубліки. Більшість суддів, серед них і Олексій Некрасов, повірили в мене. Я вдячна їм, бо той перший успіх - це початок моїх наступних життєвих перемог!



Переглядів: 6345
Поширень: 0