Облитися крижаною водою на острові Кохання в Софіївці - таке можуть придумати лише наші винахідливі вінничани. Долучившись до акції з підтримки української армії, в рамках флешмобу «Ice Bucket Challenge», Олексій Некрасов, за допомогою друзів Олега Пелипенко та Ірини Курінної, був облитий із відра в самому романтичному місці на Поділлі. Чому керівник концертно-святкового агентства "Nekrasov" обрав для флешмобу саме острів, який граф Потоцький подарував своїй коханій Софії, Олексій аргументує просто: Саме мир і кохання мають врятувати цей неймовірний світ.

«Ice Bucket Challenge» від Олексія Некрасова. Умань, Острів кохання

Ще бізнесмен зауважив, що коли прийняв виклик від вінницької дизайнерки Світлани Теренчук- не знав про «особливості» цієї акції, адже першочергово така кампанія була організована з метою боротьби із рідкісною хворобою. Але, дізнавшись, що у нас флешмоб повернули в напрямку підтримки української армії, без вагань прийняв нові правила – відповідно до умов, зробив свій належний внесок, передав кошти у фонд «Подільська громада» і запропонував підтримати саме такий формат «Ice Bucket Challenge» своїм «номінантам»: концертному директору "Musiс Box"- Валерію Кулічкіну, редактору газети "RiА" - Вадиму Павлову та переможниці шоу "Польща має талант" - Тетяні Галіциній.

Нагадаємо, що в такий незвичний спосіб, тобто облившись льодяною водою перед тим, як зробити грошовий внесок, українську армію підтримали артисти, політики, бізнесмени і чиновники з усіх куточків держави.



Переглядів: 5433
Поширень: 0