Чи знаєте ви, що таке українські лани? Безкраї простори, що тягнуть зелені крила до обрію, п’янять ароматами чабрецю, стеляться барвінком та лоскочуть вусами стиглого колосся. Саме в такій місцині, понад Бугом знаходиться сімейна садиба Лани. Хазяї тримають тут коней, дбайливо пестять та вигулюють шовковими ланами. Ви можете скористатися послугами для фотосесії з кіньми у Вінниці.

Фотосесія з кіньми у Вінниці – корисно і прекрасно

Здавна відомо, що спілкування з кіньми має лікувальну дію. Лагідний кінь заспокоює людину, надає впевненості та відвертості. Кінь навчить бути чуйним та чутливим. Якщо людину щось турбує, кінь відчує її настрій. Тож до фотосесії з кіньми в Вінниці треба підготуватися, як до особистої події.

Фотосесія з кіньми у Вінниці – подарунок до дня народження

Приємні події варті того, щоб зберегти їх на плівці чи в цифровому форматі. Фотосесія – гарний подарунок. Але ж як програє штучний антураж фотостудії лісовим галявинам з суничкою, деревієм та кущами ожини, квітковим лугам та заростям очерета вздовж берега. Подаруйте близькій людині фотосесію з кіньми в Вінниці просто неба – радість спілкування з природою і незабутні кадри.

Фотосессія з кіньми у Вінниці – корисно і прекрасно

Тим часом ваші гості можуть завітати до ресторану з басейном, що знаходиться поруч з садибою. В сімейній садибі Лани, окрім фотосесії, можна покататися на конях або вийти з ними на прогулянку. Щоб покататися, потрібні базові навички. Коні в Ланах гарно виховані, майже домашні, тому їздити на них мають навчені вершники. Зате щоб гуляти та спостерігати за кіньми, досвід не потрібен. Лише бажання.

Фотосесія з кіньми у Вінниці – весільне диво

Молоді не мусять нудьгувати на весіллі, поки кожен родич з чаркою в руці читає власні вірші. Створіть диво в перший день шлюбного життя. Завітайте в сімейну садибу Лани, нехай наречена в атласній сукні з мереживами притулиться до гарного коня, обніме його. Надихне весільного фотографа на створення сімейної версії «Приборкання норовливої». Або чоловік покатає свою принцесу на конячці чи вдасть хороброго вершника.

Фотосессія з кіньми у Вінниці – корисно і прекрасно

Фотосесія з кіньми немов ілюстрація майбутнього життя. Спілкуючись з розумною сильною істотою, ми виявляємо здатність до порозуміння. А той, хто знаходить спільну мову з конями, серед людей не пропаде. Для весільної фотосесіі є окрема послуга: молодята можуть випускати білосніжних голубів. Нехай ніщо не лякає вас в подружньому житті, почніть його з уроку довіри, відпочинку на природі, прогулянки з конями. Хай вам щастить.

Замовити фотосесію ви можете просто зателефонувавши нам +38 097 825 42 92 і домовившись про дату яка вам підходить

Фотосессія з кіньми у Вінниці – корисно і прекрасно

site: www.usadba.vn.ua
tel: +38 097 825 42 92
email: [email protected]
Адресс: с. Ланы


Переглядів: 9759
Поширень: 0