В якому Ви зможете знайти швейцарський та німецький шоколад, італійську пасту, оливкову олію, оливки, каву, чай, соуси, конфітюри ручної роботи, тощо.

У Виномаркеті №1 "Rudomino" відкрився гастрономічний відділ!

А також відділ "Сирна Мафія" в якому Ви зможете знайти сири на будь-який смак.

У Виномаркеті №1 "Rudomino" відкрився гастрономічний відділ!

Новинками цього тижня стали:

  1. Довгоочікувана Монтаньйола! Сир Montagnolo - сир Монтаньола - дивовижний, ніжний і м\'який делікатесний сир з білого пеніцилінової скоринкою зовні і, пронизаний сіточкою благородною блакитною цвілі всередині, виробляється в Німеччині з добірного коров\'ячого молока.
  2. Голова Монаха. Сир Тет де Муан (у перекладі з французької «голова монаха») відноситься до твердих сирів . Справжній Тет де Муан виробляється в чотирьох Швейцарських кантонах : Берн , Юра , Кортеларі і Мюнстер . Вихідним продуктом для виробництва є коров\'яче молоко , причому тільки літні надої .
  3. Данаблю. Данаблю (дан. Danablu) — вид блакитного сиру з цвіллю, що виготовляється в Данії. Міжнародна назва — Danish Blue. Схожий з Рокфором, але виготовляється з коров\'ячого молока.
  4. Селиський - це твердий сир, виготовлений за швейцарською технологією в Закарпатті на приватній сироварні . Використовуються тільки натуральні закваски.
  5. Чеддер (англ. Cheddar) — популярний англійський сир, відомий із початку XVIII ст. Для вироблення цього твердого сиру використовують незбиране пастеризоване або сире коров\'яче молоко.

Завітайте у Виномаркет №1 "Rudomino", що знаходиться по вулиці 600-річчя, 17г (біля ТРЦ "Мегамолл").

Вас чекає тепла атмосфера, сучасний сервіс, зручна парковка та великий вибір якісних товарів.

info: (0432) 50-88-42, (093) 809-36-65, (098) 313-25-24, (050) 313-14-18.

vinomarket.com.ua

www.facebook.com/market.rudomino

vk.com/market.rudomino



Переглядів: 4876
Поширень: 0