Регіональний конкурс "Бізнес-еліта Поділля" 31 жовтня 2014 року в одинадцяте відзначатиме найкращих бізнесменів Вінниці та Вінницької області. 150 лауреатів в 6 номінаціях зберуться в ресторані "Диканька" і отримуватимуть пам’ятні дипломи, в оточенні підприємців-колег, а не суперників. Дехто матиме навіть 2 дипломи, як от Олексій Некрасов, генеральний директор Святково-концертного агентства "Некрасов"!

Віталій Анатолійович Кирницький, голова організаційного комітету конкурсу, зауважує, що з більш ніж мільйона підприємців Поділля обирати лідерів нелегко. Тому процес розбито на два етапи. Це дозволяє відразу видокремити тих, хто своєю роботою виділяється на загальному тлі.

"Бізнес-еліта Поділля", за підтримки агентства "Некрасов", відзначає підприємців-лідерів

Спершу оргкомітет збирає подання від органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій та компаній, які започаткували власні рейтинги. Підприємець може також самостійно звернутися в ВОГО "Регіональний центр підприємництва" і запропонувати свою кандидатуру. Формується список з 500-700 учасників і починається другий етап.

- Далі, - пояснює Віталій Анатолійович, - комісія розглядає кожне підприємство окремо. Якщо потрібно, виїжджає на місце, знайомиться з виробництвом, з потужностями.

В конкурсі немає переможців і переможених. Всі ті, кого виділили на першому етапі, є лідерами кожен у своїй галузі. Комісія просто розподіляє підприємців, які продемонстрували гарну роботу, за 6-ма номінаціям: "Компанія-Лідер", "Наша Марка", "Стабільність", "Якість", "Довіра", "Надійність". Їх імена і короткий опис компанії вноситься в спеціальну Книгу, яка цьогоріч вже вийшла друком.

"Бізнес-еліта Поділля", за підтримки агентства "Некрасов", відзначає підприємців-лідерів

Номінації зроблені таким чином, щоб охопити всі сфери бізнесу, весь ринок товарів і послуг Вінницької області. Кожен лауреат видокремлюється за певною визначальною ознакою. Наприклад, в номінації "Наша марка" представляються виробники, які мають власні торгові марки. Якщо це номінація "Довіра", то це підприємство, яке існує багато років. Не дарма цю відзнаку у 2012 році отримало, наприклад,агентство "Некрасов" – воно з 1998 року працює на ринку організації та проведення свят.

Читайте також: Бізнес-еліта Поділля 2012

Конкурс "Бізнес-еліта Поділля" дає можливість спостерігати за еволюцією підприємців та їх підприємств. Компанія "Рошен" колись відзначалась в цьому регіональному конкурсі, зате нині – вийшла на міжнародний ринок! Бізнес Олексія Некрасова розвивається в індустрії розваг: однойменне агентство було лауреатом VI , VII, VIІI та ІХ конкурсів, в 2013 році – номінувалось як "Лідер"!

"Бізнес-еліта Поділля", за підтримки агентства "Некрасов", відзначає підприємців-лідерів

Організатори церемонії нагородження із вдячністю відзначають, що Олексій кілька років підряд є партнером церемонії нагородження. Виходячи зі своєї сфери діяльності, він допомагає провести святковий захід на високому рівні, який відповідає вимогам запрошеної на урочистість публіки.

Читайте також: Бізнес-еліта Поділля 2013

Традиційним ведучим церемонії нагородження конкурсу "Бізнес-еліта Поділля" є Віталій Кирницький. Йому допомагатиме Наталя Шолом, провідна актриса Вінницького академічного музично-драматичного театру ім. М. Садовського. Поважні гості, в перерві між оголошенням лауреатів номінацій, насолоджуватимуться приємною музикою. Також заплановано виступ Миколи Свидюка, народного артиста України, автора і виконавця найзадушевнішої батьківської пісні "Доне моя, донечко".   

"Бізнес-еліта Поділля", за підтримки агентства "Некрасов", відзначає підприємців-лідерів

Нагородження лауреатів конкурсу "Бізнес-еліта Поділля" – це відзнака тих підприємців-лідерів, які своєю щоденною наполегливою і нелегкою працею розвивають економіку Вінницької області і сприяють добробуту всієї України. Налагодження бізнес-контактів, порівняння свого бізнесу з іншими, нові знайомства та ідеї – один продуктивний вечір допоможе підприємцям сконцентруватись і вирішити, куди рухатись далі.

Дивіться також: Повний фотозвіт з Бізнес- єліти Поділля 2010 

"Бізнес-еліта Поділля", за підтримки агентства "Некрасов", відзначає підприємців-лідерів



Переглядів: 6206
Поширень: 0