В рамках Всеукраїнського фестивалю моди та шопінгу, який відбуватиметься 23-29 листопада у Вінницькому універмазі, 23 листопада з 14:00 пройде фотоквест «Полювання на найстильнішого шопомана».

У Вінницькому універмазі «полюватимуть» на найстильніших шопоманів

До участі запрошуються як професійні фотографи, так і аматори. Для фотографів – це чудова можливість ще раз прорекламувати себе та свої послуги. За умовами фотоквесту під час відкриття фестивалю «фотомисливцям» потрібно сфотографувати найстильнішого шопомана та надіслати фото до 27 листопада на адресу [email protected] з позначкою «Конкурс».

Всі роботи будуть опубліковані на офіційній сторінці Вінницького універмагу у Facebook. Фото, яке отримає найбільшу кількість «лайків» - переможе. Переможець конкурсу отримає унікальну можливість заявити про себе на сторінках новорічного випуску журналу «Афіша», а також подарунки від спонсорів конкурсу.

Для найстильніших шопоманів, які прийдуть у цей день у Вінницький універмаг - унікальна можливість відчути себе справжньою моделлю, потрапити на обкладинку новорічного випуску журналу «Афіша» та стати обличчям Вінницького універмагу.

Прийдіть і вполюйте свій приз у Вінницькому універмазі!


Переглядів: 4364
Поширень: 0