РЦСМ «Арт - Шик» та громадська організація «Центр «Культурна Стратегія - ХХІ»» проводять благодійний аукціон «Чарівна вишиванка». Це справді незвичайна вишиванка: виконана вона «білим по білому», біла тканина вишита особливими білими нитками. Під променями сонця нитки змінюють свій колір. Внутрішній стан людини, її думки та настрій впливають на колір вишиванки, і вона починає сяяти, мов людська аура з’являється назовні. «Чарівна вишиванка» отримає диплом з відзнакою «Створено вперше в Україні» від офіційної Книги рекордів України.

Людмила Бушинська презентує проект «Чарівна вишиванка»

Наприкінці листопада у Вінниці буде презентовано колекцію чоловічих та жіночих вишиванок, які виставлятимуться на благодійних аукціонах, що пройдуть містами України: Вінниці, Одеси, Дніпропетровська та Києва у листопаді та грудні цього року. 20-го листопада аукціон на підтримку творчості дітей з обмеженими можливостями відбудеться у РЦСМ «Арт-Шик». Вхід за запрошеннями.

Людмила Бушинська презентує проект «Чарівна вишиванка»

До проекту приєднались відомі українці. Вишиванку на собі перевірять: боксер В\'ячеслав Узелков, скульптор Олег Пінчук, дизайнер Володимир Подолян, соліст гурту «TIK» Віктор Бронюк, співачка Ірина Швець, красуня Ярослава Куряча, акторка та телеведуча Тала Калатай, співачка Анастасія Приходько, лідер гурту «Haydamaky» Олександр Ярмола, красуня Ольга Стороженко та багато інших. Автор фото: Заслужений художник України та відомий фотограф Володимир Козюк.

Людмила Бушинська презентує проект «Чарівна вишиванка»

Кошти з аукціонів «Чарівної вишиванки», що пройдуть містами України, стануть першим внеском для започаткованого Всеукраїнського музичного фестивалю-конкурсу «Золотий птах» для дітей та молоді з обмеженими можливостями. Мета фестивалю-конкурсу – реалізація музичних талантів дітей та молоді з функціональними обмеженнями.

Людмила Бушинська презентує проект «Чарівна вишиванка»

Іноземним партнером фестивалю-конкурсу «Золотий птах» виступив Фонд ініціатив для людей з обмеженими можливостями «Pro Omnibus» (Республіка Польща), який проводить щорічний музичний фестиваль для молоді з обмеженими можливостями «Чехочинські творчі зустрічі», а також готовий прийняти переможців Всеукраїнського фестивалю-конкурсу.



Переглядів: 11283
Поширень: 0