Підтримуючи розвиток посткросінгу в Україні, Укрпошта вперше виготовила поштовий штемпель, присвячений темі посткросінгу. 14 листопада національний оператор поштового зв\'язку вводить в дію спеціальний поштовий штемпель з пересувною датою «Посткросінг. Вінниця, 21050».

Відтепер як вінницькі, так і посткросери з інших куточків України, які завітають до м. Вінниці, зможуть відправити картки своїм «віртуальним друзям» з відбитком поштового штемпеля на тему «посткросінг».

Штемпель «Посткросінг. Вінниця, 21050» має постійний термін дії та скористатись ним можна лише в одному відділенні Укрпошти за адресою: м. Вінниця, 21050, вул. Соборна, 8.

Посткросери є своєрідними популяризаторами поштового зв’язку, а також носіями інформації про Україну в світі. Їхнє цікаве хобі «без кордонів» і корисне захоплення без перебільшення є своєрідною культурною програмою, яка формує позитивний імідж нашої держави.

Укрпошта не обмежиться випуском тематичного поштового штемпеля «Посткросінг. Вінниця, 2105» та надалі випускатиме цікавинки для посткросерів з інших куточків України.

У найближчих планах – виготовлення подібного штемпеля для Києва, а також випуск у 2015 році поштової марки та проведення спеціального погашення, присвячених посткросінгу. До того ж, упродовж наступного року планується випуск близько 20 сюжетівкартмаксимумів, які зацікавлять як філателістів, так і посткросерів.

Ставайте посткросерами і «мандруйте» світом разом з поштою!



Переглядів: 7500
Поширень: 0