20 років назад, у 1994 році, у Вінниці пройшов перший турнір з інтелектуальних ігор. З тих пір близько 100 шкільних та дорослих команд восени виборюють Кубок мера у двох іграх «Що? Де? Коли?» та «Брейн-ринг».

29 жовтня у Вінницькому міському палаці мистецтв «Зоря» стартував 21 – й відкртий Кубок міста з інтелектуальних ігор на призи міського голови «Що? Де? Коли?», генеральним спонсором якого вже вкотре виступає ПАТ «Страхова компанія «МІСТО».

«МІСТО» виступило генеральним спонсором «Що? Де? Коли?»

Цього разу організатори вирішили внести невеликі святкові зміни в регламент турніру: деякі питання учасникам Кубку з гри «Що? Де? Коли?» з великого екрану задавали: володар Кришталевих та Діамантової Сов Борис Бурда (м. Одеса); перший ведучий ігор у Вінниці Дмитро Вінокур (м. Торонто, Канада); почесний Президент Ліги Українських клубів «Що? Де? Коли?» Анатолій Коган (м. Дніпропетровськ); ведучий ігор «Що? Де? Коли?» на каналі «1+1» Олександр Андросов (м.Київ); лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк; відомий бард Ілля Вінник (Каліфорнія, США); президент Асоціації КВН України Михайло Агранат (м. Горлівка).

Участь у грі взяли 54 шкільних та 38 дорослих команд. Переможці турніру отримають подарунки від ПАТ «СК «МІСТО» та представлятимуть наше місто на Чемпіонатах України з цих ігор.



Переглядів: 3390
Поширень: 0