У Вінницькій філії найбільшого банку України працює 510 співробітників з 35 тисяч по Україні. Сьогодні клієнтами ПриватБанку в Гайсинському районі є кожен третій житель. Обслуговує клієнтів у двох відділеннях райцентру 5 працівників. У 2014 році ПриватБанк очолив рейтинг авторитетного британського журналу The Banker. Експертний комітет Bank of the Year Awards проаналізував роботу ПриватБанку та назвав його банком року. Співробітники отримують офіційну зарплату, яка на 10% вища, ніж дохід колег з інших банків.

ПриватБанк постійно розвивається, тому завжди є потреба в молодих перспективних спеціалістах. Про те, чому працювати в ПриватБанку вигідно та престижно, ми поговоримо з керівником Гайсинського відділення Вінницької філії ПриватБанку Валентиною Волошиною.

- Молодих людей завжди цікавить особисте та кар’єрне зростання. Що може запронувати ПриватБанк?

- Запрошуючи в ПриватБанк, ми пропонуємо цікаву роботу та кар’єрне зростання. Кожен працівник може самостійно впливати на розмір своєї зарплати. Ефективні та цілеспрямовані працівники мають змогу піднятися кар’єрними сходинками від касира-операціоніста до керівника відділення та навіть вище – стати керівником напрямку в головному офісі.

- А як ПриватБанк турбується про професійний розвиток своїх співробітників?

- У ПриватБанку безліч навчальних програм і тренінгів для співробітників, завдяки яким вони підвищують свою кваліфікацію. Кожен співротібник може взяти участь у розробці нових продуктів, запропонувати свою ідею та одержати винагороду в разі її реалізації. Окрім того, ПриватБанк сам постійно навчається чогось нового та з радістю ділиться своїми знаннями з клієнтами. У нас діють освітні програми, у яких кожен може знайти щось цікаве для себе. ЮніорБанк навчає школярів фінансовій грамотності та програмуванню. Топ-менеджери ПриватБанку проводять бізнес-семінари для підприємців і діляться своїм досвідом. На плазмових екранах у відділеннях транслюються навчальні ролики.

- Сьогодні багато підприємств досі видають «сіру» зарплату в конвертах, позбавляючи працівника соціального захисту та пенсії в майбутньому. Але поважна компанія турбується не тільки про свої доходи, але й про співробітників. Наявність справжнього соцпакета може багато сказати про підприємство. Що пропонує ПриватБанк?

- Дійсно, турбота про комфорт співробітників і приємна атмосфера можуть бути більш цінними, ніж невеликий бонус до зарплати. Соцпакет від ПриватБанку – це не лише гарантії, передбачені законодавством. Разом із роботою у великому надійному банку кожен працівник отримує щорічну оплачувану відпустку (24 календарних дні), систему пільгового кредитування, участь у програмі недержавного пенсійного фонду. Кожен приватбанківець отримує послуги корпоративного мобільного зв’язку, можливість придбати автомобіль за пільговою ціною, безкоштовні консультації (юридичні, психологічні, фінансові). Банк забезпечує безпеку співробітників, організовує літній відпочинок для дітей співробітників, надає пільгові путівки в санаторії України, турбується про новорічні подарунки дітям співробітників, проводить корпоративні заходи та багато іншого.

- Тобто в ПриватБанку вміють не тільки ефективно працювати, але й повноцінно відпочивати?

- Працівники можуть оформити путівку до пансіонату, яку частково оплатить банк. Цього року найкращі співробітники їздили до Бразилії на чемпіонат світу з футболу. Щорічно проводяться веселі корпоративні заходи для любителів спорту та здорового способу життя. А ще співробітники ПриватБанку весело відзначають корпоративні свята, що робить наш колектив ще дружнішим. Наприклад, День банківського працівника ми проводимо на заміській турбазі у форматі спартакіади.

Лідер банківського ринку України – ПриватБанк – запрошує на роботу

- А як можна пройти практику в ПриватБанку?

- Усім студентам ПриватБанк надає чудову можливість – отримати досвід роботи. На практиці в ПриватБанку вони познайомляться з інноваційними технологіями, дізнаються, як працюють банківські послуги, отримають навички якісного обслуговування клієнтів. Кожен студент-практикант зможе заробити гроші від продажу продуктів банку, а найкращі – будуть прийняті на роботу. До речі, віднедавна працює система онлайн-практики, коли студентові не обов’язково бути присутнім у банку – досить виконувати завдання через Інтернет. Після проходження такої практики студент отримує сертифікат-підтвердження.

- Які якості потрібно мати майбутньому працівникові банку?

- Цілеспрямованість і терпіння. Якщо з розумінням ставитися до роботи з клієнтами, результат буде позитивним. Як говорять у нас в банку: «Обслуговуємо клієнтів, як свою маму».

- Валентино, нещодавно Ви стали найкращим менеджером з обслуговування корпоративних клієнтів. Як банк відзначив Ваше досягнення?

- Я отримала в подарунок смартфон. Це досить дорогий подарунок, але за гарну роботу ПриватБанк завжди віддячує. Приємно працювати, коли відчуваєш визнання своєї праці та турботу про себе. Тому запрошуємо на роботу до нашого банку.



Переглядів: 8445
Поширень: 0