Відтепер у вінничан з\'явилась можливість за допомогою ПриватБанку зручно та швидко здійснити покупки в Інтернеті. Адже ПриватБанк відкрив спеціальний «Магазин», у якому можна придбати будь-який товар через інтернет. Доброзичливі консультанти допоможуть клієнту обрати найвигіднішу пропозицію у інтернет-магазинах України і усього світу, серед який вітчизняні - Comfy, Praktiker, 5ok, TopMall, Gold.ua, знижкові сервіси «Покупон» и Groupon, закордонні - E-Bay, Amazon, Aliexpress та безліч інших сайтів.

Досвідчені ринкові експерти виділяють топ-5 переваг «Магазину»: фахові консультації та широкий вибір найцікавіших пропозицій інтернет-магазинів, приємні бонуси за покупки для кожного клієнта, у т.ч. можливий cash bаck до 6%, можливість придбати товар у кредит за допомогою сервісу «Оплата частинами» (безвідсотковий кредит до 24-х міс.), кредитної картки «Універсальна» або розстрочки на картку, доставка безпосередньо у «Магазин» - за бажанням клієнта, гарантія ПриватБанку на повернення або обмін товару, що придбаний на рекомендованих сайтах-парнерах, у т.ч. на іноземних.

Важливо, що “Магазин” пропонує перевірений перелік сайтів-партнерів та забезпечує повний юридичний супровід клієнтів від замовлення до отримання товару. Якщо товар не прийшов, продавець помилився у розмірах або товар з браком, клієнт не залишається наодинці зі спірними ситуаціями, усі питання вирішуються за посередництвом ПриватБанку.

ПриватБанк допоможе вінничанам придбати подарунки до зимових свят через Інтернет

Як повідомляє прес-служба банку, «Магазин» працює за прозорою технологією – клієнт повідомляє, що бажає придбати, консультант допомагає обрати найвигідніші пропозиції, а також оформити та оплатити замовлення на сайті інтернет-магазину. Після чого банк за бажанням клієнта допомагає оформити кредит, партнер відправляє товар у «Магазин», а менеджер одразу ж повідомляє клієнта про прибуття замовлення. І на кінцевому етапі клієнт отримує бажаний товар у «Магазині». Якщо ж клієнт бажає повернути товар, то діють стандартні правила повернення товару в інтернет-магазинах - від 14-ти до 30-ти днів залежно від сайта-продавця.

У Вінниці такий «Магазин» почав працювати у відділеннях ПриватБанку у Вінниці за адресою: вул.Пирогова, 29, та у райцентрі Калинівка, вул. Леніна, 3. І вже встиг привернути увагу покупців. Тільки за три останні місяці послугою скористались понад 400 клієнтів. Незабаром «Магазин» буде відкрито у кожному відділенні ПриватБанку.



Переглядів: 3883
Поширень: 0