Працівники ПриватБанку щодня піклуються, щоб кожен клієнт мав змогу не лише зберегти свої кошти, але й примножити їх. Відтепер використати всі переваги грошових вкладів клієнти ПриватБанку можуть не виходячи з дому. Для цього ПриватБанк проводить акцію «Вигідна пропозиція».

У рамках акції банк надсилатиме клієнтам SMS з пропозицією оформити вклади з надбaвкою. Кожне SMS буде містити спеціальний код, розмір надбaвки та термін дії акційної пропозиції. Під підвищену процентну ставку можна оформити будь-який вклад у будь-якій валюті та на будь-який термін.

Оформити вклад можна самостійно в Приват24 або в найближчому відділенні ПриватБанку.

ПриватБанк дарує додаткові проценти до депозиту

Оформлення депозитів у ПриватБанку дозволить клієнтам миттєво розміщувати кошти на депозитному рахунку та поповнювати його через Приват24. У режимі реального часу можна контролювати залишки на депозитному та процентному рахунках. Проценти зараховуються на карту. Їх можна зняти у будь-якому банкоматі або розрахуватися у магазині.

Шанс раціонально розмістити та примножити гроші у Ваших руках. ПриватБанк з радістю чекає на Вас у будь-якому з 89 відділень у Вінницькій області.



Переглядів: 4729
Поширень: 0