25 січня 2015 року о 15.00 в ПАТ «Універмаг» (3 поверх) відбудеться захоплююча автограф-сесія з учасниками відомого співочого шоу «Х-фактор» - Іриною Василенко і Валентином Столярчуком та нового реаліті-шоу «Герої та коханці» - Арсеном Кравчуком.

Учасники з задоволенням відповідатимуть на запитання преси та глядачів, роздадуть автографи та сфотографуються з усіма бажаючими.

Крім зіркової слави, усіх учасників об’єднує спільна участь у фотопроекті від фотографа з м. Вінниці Костянтина Ревуцького«Гордість за…».

Автограф-сесія з зірками популярних шоу «Х-фактор» та «Герої та коханці» в  рамках фотопроекту "Гордість За..."

Кожен учасник проекту - це унікальна сторінка гордості України, саме на цьому і базується ідея фото-проекту «Гордість за…». Герої, що досягли у своїй сфері певних висот, беручи участь у проекті, проявляють патріотичну громадянську позицію та закликають до єднання українського народу та світової спільноти заради миру та майбутнього.

Зі світлин будуть створені широкоформатні полотна з автографами учасників, які будуть представлені для громадськості на презентації проекту виставці - аукціоні у Києві та по всій Україні.

Оргкомітет реалізовуватиме на благодійній виставці-аукціоні світлини, дизайнерський одяг з фотозйомок та футболки з атрибутикою із автографами учасників.

Інші учасники проекту: Влада Литовченко, Ольга Сумська, Василь Вірастюк, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян, Віталій Борисюк, Дядя Жора, Василь Ломаченко, В’ячеслав Узєлков, Костянтин Євтушенко, Катерина Бужинська, Наталія Добринська, ЯрмаК, «БИГУДИ ШОУ», гурт «Клей Угрюмого», Віталій Козловький, Світлана Тарабарова, Віктор Павлик, Аня Арфєєва, Денис Мусаєв, Кирило Каплуновський, Артур Логай, Саня Димов, Олександр Гвоздик, Ольга Стороженко, Денис Любімов та інші.

Автограф-сесія з зірками популярних шоу «Х-фактор» та «Герої та коханці» в  рамках фотопроекту "Гордість За..."

Більше інформації про проект і учасників можна знайти на офіційних сторінках соціальних мереж: www.vk.com/gordistza та www.facebook.com/groups/gordistza

Партнер проекту «Гордість за…» - святково-концертне агентство«Некрасов»

 

Шановні представники засобів масової інформації!

Запрошуємо Вас долучитися та висвітлити Всеукраїнський благодійний фото-проект «Гордість за…».

Для Вас буде створена «NEKRASOV - ZONE», де Ви будете мати можливість поспілкуватись з колегами-журналістами, випити чашечку кави або чаю та скуштувати смачного печива.



Переглядів: 7852
Поширень: 0