У Вінниці 24-25 січня у стартував основний етап проекту «Жіночий Антикорупційний Рух» («ЖАР»), а саме тренінг на тему: «Корупція на місцевому рівні: зловживання з публічними фінансами, майном, земельні махінації. Інструменти впливу. Доступ до публічної інформації».

Учасниці отримали корисні знання та поради від провідних експертів в темі антикорупції та гендеру: Віктора Тарана, Дар’ї Слизьконіс та Гліба Канєвського (Центр політичних студій та аналітики), Юлії Григи (ГО «Філософія серця»), Світлани Ходакової (ГО «Відкрите суспільство») та Віталія Зварича(Екологічна інспекція м. Києва).

Стартував найЖАРкіший жіночий антикорупційний проект в Україні

Незабаром на них чекає серія вебінарів про доступ до публічної інформації та державні закупівлі. Кожна з 21 учасниць обрала тему антикорупційного дослідження і командно «Жіночий Антикорупційний Рух» готовий працювати на результат!

14-15 лютого естафету під палкою назвою «ЖАР» перейме м. Хмельницький, де відбудеться 2-х денний тренінг на тему «Відкритість і прозорість влади, як ключ для боротьби з корупцією. Особливості організації антикорупційних кампаній ».

Проект реалізується за підтримки Канадського Фонду Місцевих Ініціатив. Участь у «ЖАР» безкоштовна. Організатори забезпечують проживання та харчування, а також компенсують транспортні витрати учасниць.

Організатори проекту: Центр Громадської Активності «РЕЗУЛЬТАТ», ГО «Українські Креативні Реформатори», Хмельницький молодіжний Клуб розвитку. За підтримки: ГО «Гармонія», Центру Політичних Студій та Аналітики, Уповноваженого Верховної Ради України з Прав людини.

Детальна інформація:
http://vk.com/womensanticorruptionmovement
http://vk.com/cpa_result



Переглядів: 6296
Поширень: 0