Саме під також назвою пройшов другий тренінг в рамках Проекту «Жіночий Антикорупційний Рух» 14-15 лютого у м. Хмельницький.

У перший день з учасницями працювали Михайло Чаплига (представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини) та Солонтай Олександр (ВГО "Інститут Політичної Освіти") та протягом другого дня Віктор Таран (Центр політичних студій та аналітики), Олена Мадвєдєва (ГО Український інститут міжнародної політики) та Інна Індутна (Українська молодіжна кліматична асоціація).

Як організовувати адвокаційні кампанії на місцевому рівні?

Наразі на учасниць з Вінниччини, Хмельниччини та Київщини чекає палка робота над антикорупційними розслідуваннями, написання есе та підготовка до звітної конференції, яка відбудеться 27 лютого у м. Києві.

Мета проекту: Навчити жінок з Вінниччини, Хмельниччини та Київщини користуватись інструментами моніторингу та виявлення проявів корупції шляхом впровадження антикорупційних заходів.

Як організовувати адвокаційні кампанії на місцевому рівні?

Організатори проекту:Центр Громадської Активності «РЕЗУЛЬТАТ», ГО «Українські Креативні Реформатори», Хмельницький молодіжний Клуб розвитку. За підтримки: ГО «Гармонія», Центру Політичних Студій та Аналітики, Уповноваженого Верховної Ради України з Прав людини.

Проект реалізується за фінансової підтримки Канадського Фонду Місцевих Ініціатив. 


Переглядів: 4625
Поширень: 0