Співаки, дизайнери, актори, публічні люди – вони розкриваються з геть іншої сторони, по домашньому готують та розмовляють. Телеканал «Еверест» майже рік тому, як започаткував кулінарний проект разом із ведучею Юлією Левківською. На знімальному майданчику в програмі «Знаменитості на смак» зіркові гості діляться секретами приготування своїх коронних страв. За цей час в гостях побували і Віктор Бронюк, лідер гурту «Тік», і Артем Тихевич, головний феномен України, і соліст гурту «Тріо Максимум», Олег Пашковський, і відомий співак Олександр Онофрійчук.

Майже рік вони готують страви в торгово-розважальному центріПід час зйомок гості варять, шкварять в торгово-розважальному центрі «Мегамолл», і будь-хто з вінничан може як поспостерігати за процесом, так спробувати страву на смак і навіть висловити своє враження на камеру.

А в ефірі програма виходить щосуботи о 12.00, та в повторах щонеділі о 13.00, та щосереди о 17.00. Побачити зіркових гостей у фартушку можна також на сайті You tube, де в онлайн режимі можна приготувати вдома смачну страву.

На знімальному майданчику в програмі «Знаменитості на смак» зіркові гості діляться секретами приготування своїх коронних страви.



Переглядів: 4937
Поширень: 0