Кожне друге відділення ПриватБанку в Україні відкрите для клієнтів увечері та вихідні. Як повідомила прес-служба банку, із 2 500 відділень ПриватБанку після 18:00 відкриті для клієнтів 338 найбiльших відділення, а 997 банківських офісiв ПриватБанку працюють як у будні, так і вихідні.

У будь-який час отримати всі необхідні послуги: перекази, платежі, погашення кредитів тощо – можна через банкомати та термінали ПриватБанку, адреси яких можна дізнатися на сайті. У свята, без перерв і вихідних працює Інтернет-банк Приват24 і мобільний додаток Privat24, через які можна оплатити будь-який рахунок, купити квиток на транспорт, отримати та надіслати переказ, поповнити депозитний рахунок та багато інших послуг.

Кожне друге відділення ПриватБанку працює ввечері або у вихідні, а термінали самообслуговування і Приват24 – цілодобово

«ПриватБанк припускає появу провокаційною та фейкової інформації про банк у найближчі дні з боку проросійських сил і ЗМІ, тому ми просимо клієнтів уважно перевіряти інформацію про банк, – повідомили в прес-службі ПриватБанку. – На щастя, наші клієнти вже давно навчилися відрізняти правду від пліток і зберігати спокій».

Як зазначають у банку, корпоративні клієнти ПриватБанку, у тому числі державні підприємства та компанії, можуть розпоряджатися коштами на своїх поточних і депозитних рахунках в режимі 24/7 в будь-якій точці України та світу як через персональних банкірів, так і за допомогою Приват24. Отримати доступ до рахунків можна через мобільний додаток «Приват24 для бізнесу».

Знайти відділення ПриватБанку, що працюють увечері та вихідні, можна на сайті банку.



Переглядів: 4949
Поширень: 0