У чому секрет найсмачнішого насіння? Правильно - в любові і прожарюванні.

Велике, ароматне, з сіллю або очищене - підніміть руку, хто з вас не любить насіння? Заходиш в магазин, і ноги самі ведуть до шелестких пакетиків з «чорним золотом» всередині. Вибір на вітрині - захитаєшся. Але руки-то тягнуться до упаковки з вусатим добрягою - Сан Саничем! Адже вміст цих пакетиків точно не розчарує - всередині буде смачне і велике насіння. У жовтому - смажене, в зеленому - з сіллю, в синьому - для ледачих, вже без лушпиння. А в помаранчевих - ех, моє найулюбленіше, - гарбузове!

За кілька місяців існування «Сан Санич» так полюбився українцям, що за вуха не відтягнеш. Уявіть собі: завод з виробництва насіння відкрився лише в листопаді минулого року, а вже навесні нова торгова марка, розштовхавши конкурентів, потрапила в трійку лідерів ринку фасованого насіння.

Італійці та українці лузають «Сан Санича»Італійці та українці лузають «Сан Санича»

Та що там, «Сан Санича» тепер лузають не тільки українці, а й мешканці багатьох інших країн. Пакетики з насінням розмітають з прилавків в Казахстані, Таджикистані, Киргизії, Литві, Білорусі, Молдові, Придністров\'ї, Грузії і навіть Італії. До речі, про пакетики. Вони зроблені за супер-технології, завдяки якій насіння ще довше залишається, немов зі сковороди, - прожарене і ароматне. І відкриваючи упаковку, вам не доведеться чортихатися, що фольга розірвалася від краю до краю, а дорогоцінний товар розсипався по підлозі. Плівка не розійдеться більше, ніж це необхідно.

А знаєте, що найголовніше? Усередині пакетиків «Сан Санич» ви знайдете наше, українське насіння! Вирощене на нашій землі, уважно відібране і оброблене на високоякісному сучасному обладнанні. Смак і якість - гарантовані.


Переглядів: 3759
Поширень: 0