Василі, Анатолії, Віктори, а також Наталі, Марії та Галини виявилися більш дисциплінованими позичальниками банків, ніж люди з іншими іменами. Про це повідомив у своєму блозі у Facebook Перший Заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський.

«Нещодавно серед математиків нашого банку виникла дискусія: люди з якими іменами є найбільш дисциплінованими позичальниками за кредитними картками, – каже Олег Гороховський. – Щоб знайти цілком правдиву відповідь на це питання, ми проаналізували кредитні історії понад 12 мільйонів власників активних карток «Універсальна».

Як ім\'я людини впливає на його фінансову дисципліну – цікава статистика від математиків ПриватБанку

У ході дослідження до дисциплінованих позичальників було віднесено тих клієнтів, які мали поповнювали картку та у яких був від’ємний баланс протягом року, але за весь рік не виникало прострочення, що перевищує 30 днів. У підсумку, серед жінок найвищий відсоток дисциплінованих від загальної кількості клієнтів з таким самим ім\'ям виявився в Наталь, Марій і Галин. Замикають п\'ятірку найбільш дисциплінованих клієнток Валентини та Надії.

Серед чоловіків більш відповідально ставляться до виконання своїх фінансових зобов\'язань Василі, Анатолії та Віктори. Також у п\'ятірці Миколаї та Володимири.

Математики ПриватБанку – це неформальний клуб за інтересами співробітників ПриватБанку, які у вільний від роботи час досліджують питання, що не є важливими для ведення бізнесу, але відповіді на які можуть бути просто цікаві.



Переглядів: 4408
Поширень: 0