Вже місяць, як сотні вінничан щонеділі прикуті до своїх телевізорів та із захопленням грають в «Сімейне лото», що стартувало на телеканалі «Еверест». І не спроста, бо на кону – подарунки. Щотижня, на зйомки програми приходять переможці, що стали власниками роутерів, комплектів для перегляду цифрового телебачення та телевізорів. Зіграти в сімейне лото може кожен абонент «Еверест», скориставшись власними бонусами. Замовити білети лото можливо як на сайті, так і завітавши до Інфоцентрів.

Назва телегри «Сімейне лото» виправдала себе одразу після першого ж ефіру. Бо грають в неї цілими родинами.  А деякі з них, навіть неодноразово ставали переможцями. Кажуть, якщо так піде і далі, щасливчиків почнуть впізнавати на вулицях міста.

Лотолихоманка охопила вінничан

Лотолихоманка охопила вінничан

Лотолихоманка охопила вінничан

Якщо Ви також бажаєте стати переможцем та отримати цінний приз, вмикайте телеканал «Еверест» щонеділі об 11.00 та грайте у «Сімейне лото». А головне -  не забудьте завчасно придбати лотерейні квитки. До речі, абсолютно БЕЗКОШТОВНО.

Лотолихоманка охопила вінничан

Замовте білети просто зараз і вже найближчої неділі дивіться канал «Еверест» чекаючи моменту, коли ведуча скаже «СТОП ГРА, У НАС Є ПЕРЕМОЖЕЦЬ». 

Лотолихоманка охопила вінничан

Дізнатись більше на сайті everok.vn.ua



Переглядів: 4490
Поширень: 0