До Міжнародного Дня захисту дітей «Домашній телеком» проводить благодійну акцію. «День щасливих дітей»

ТМ «Домашній телеком» зароджує добру традицію - до Дня захисту дітей дарувати всім діткам подарунки, а головне - турботу і увагу. Саме тому 1 червня 2015 року «Домашній телеком» збирається провідати вихованців Вінницького дитячого будинку «Гніздечко» і подарувати малятам веселе свято, приємні емоції та цінні подарунки!

Кожен новий абонент нашої мережі може приєднатися до благодійної акції та зробити свій внесок у добру справу: зробивши передоплату за 3 місяці доступу до мережі Інтернет, кожен користувач вже стає учасником благодійної акції. Частина від суми оплат (5% від кожної внесеної суми) «Домашній телеком» направить на купівлю подарунка дитячому будинку - сучасного планшета.

Подарунок урочисто буде вручено на святі, разом із співробітниками компанії та веселими аніматорами!

Святкова Акція у Вінниці - даруємо подарунки в День захисту дітей!

Але на цьому подарунки від «Домашнього телекому» не закінчуються!

З 1 травня до 1 червня 2015 року кожен новий абонент, що підключиться до мережі Інтернет, автоматично стає учасником розіграшу стильного планшета для своєї родини!

Щоб стати учасником акції, необхідно оплатити підключення до мережі оператора і вартість обраного тарифного плану за місяць.

Розіграш подарунка проводитиметься в Залі Вінницького Дитячого Будинку. Інформація про переможця буде опублікована на нашому сайті.

Поспішайте підключитися і стати учасником святкової акції!!

Робимо добрі справи спільно!


Переглядів: 5184
Поширень: 0