Хрещення - одна з найбільш хвилюючих подій у житті дитини та її батьків. Це - перший дотик до священного, початок духовного життя. Тут має значення все: вибір хрещених батьків, храму, в якому відбуватиметься таїнство, та місця де можна відзначити  таку важливу подію.

Наш ресторан - милий куточок для родинної вечері, сімейних свят , хрестин, просто – хороше місце для компанії друзів, яка вирішила відсвяткувати таку важливу подію в житті дитини і родини, як хрестини.

На відміну від інших кафе, барів, ресторанів Вінниці, тут панує спокійна, затишна атмосфера, час ніби зупинився. Ви справді зможете відпочити і на кілька годин викинути з голови всі проблеми та турботи! Більше того, Вам не потрібно буде перевозити своїх гостей і малюка з храму до того місця, де ви маєте святкувати гостину. Тому що ресторан «Світлиця» знаходиться поряд  з храмом «Покрови Пресвятої Богородиці»УПЦ МП (м.Вінниця, вул. Пирогова,157 ).

В нас є окрема зала, де мати може погодувати малюка, а також матері, що годує дитину, ми надаємо окремо дієтичну їжу.
      
Справжнім гурманам наш заклад пропонує найрізноманітніші страви закарпатської, європейської кухні, які неодмінно запам’ятаються оригінальністю оформлення та феєрією смаків

 

Чемний та висококваліфікований персонал допоможе не лише з вибором фірмових блюд та десертів, а й зробить все для того, щоб ваше свято запам’яталось усім  гостям  смачним, веселим, неповторним.
 
Щиро запрошуємо на хрестини  до нашої «Світлиці»!

 
Ресторан "Світлиця" 
ул. Пирогова, 157
(0432) 52 70 07; (063) 303 96 21
http://svitlytsya.com.ua


Переглядів: 8248
Поширень: 0