У травні 2015 року, у Вінниці відкрився перший фірмовий магазин патріотичного одягу «Фолк Мода», що працює за франшизою. До цього, на нашому ринку не було виробників патріотичного одягу, які втілили такий формат ведення бізнесу в реальність.

Відкриття франчайзингового магазину в ТСК «Магігранд» у Вінниці каже про надзвичайний успіх львівського бренду і про популярність тренду патріотизму в країні в цілому.

Така подія дає покупцям і поціновувачам бренду можливість обрати кілька моделей, приміряти продукцію бренду і відразу придбати.

У Вінниці відкрився перший фірмовий магазин патріотичного одягу «Фолк Мода»

На відкриття магазину прийшли не тільки відвідувачі торгового комплексу, а й багато постійних клієнтів інтернет-магазину ТМ «Фолк Мода». Засновники бренду кажуть: «Ми, безумовно, будемо тішити своїх покупців не тільки стильними патріотичними новинками, а й різноманітними акціями, знижками та приємними сюрпризами». Так, наприклад, всі клієнти, які зробили покупку в день відкриття не залишились без приємного патріотичного подарунку. У магазині панує атмосфера лаконічного, сучасного і стильного українського патріотизму, яка прийдеться до смаку прихильникам «Made in Ukraine».

У Вінниці відкрився перший фірмовий магазин патріотичного одягу «Фолк Мода»

Засновники бренду не зупиняються на відкритті франчайзингового магазину у Вінниці і планують відкривати подібні бутіки по всій Україні.

Інформація про компанію:

«Фолк Мода» - львівський бренд патріотичною одягу. Був зареєстрований у 2012 році. Зі студентського хобі переріс в успішний бізнес-проект. Зараз під брендом виробляється до 12 тисяч одиниць товарів на місяць. Основа успіху ТМ «Фолк Мода» - якісні матеріали, стильний дизайн і практичність усієї продукції. Основна ідея бренду - популяризувати національний casual в Україні



Переглядів: 8791
Поширень: 0