Розпочато будівництво у 2008 року, потім тривалий час будівництво було заморожено, у вересні 2014 року відновилося, відбулася заміна замовника. Заплановано закінчити будівництво – 4 квартал 2015 року. Відповідно до графіку будівництва вчасно виконуються поетапні роботи, тому затримки не прогнозується.

Компанія має великий досвід роботи та виконала різного ступеня складності комплекси. На будівництві задіяний висококваліфікований персонал. Контроль за якістю будівництва ведеться Технаглядом від замовника. Найсучасніша техніка, якісні будівельні матеріали, вчасне фінансування нададуть можливість у заплановані строки закінчити будівництво елітного житлово-офісного комплексу «PARK TOWER».

Придбати житло від забудовника в центрі міста в елітному будинку

Станом на сьогоднішній день ведуться монолітні роботи, встановлені фасадні та міжкімнатні перестінки на 10-ому поверсі 16-ти поверхової секції та 5-ому поверсі 6-ти поверхової секції.

Придбати житло від забудовника в центрі міста в елітному будинкуПридбати житло від забудовника в центрі міста в елітному будинку

Нерухомість завжди відіграє велику роль у житті кожної людини. Так, багато квартир та офісний приміщень уже заброньовано. Але ми ще можемо запропонувати для потенційного клієнта деякі цікаві варіанти. Також власники осель можуть придбати парко місце у підземному паркінгу.

Володіти апартаментами у такому будинку не просто престижно – це ознака певного статусу його мешканців, для яких головне психологічний комфорт і спільність інтересів.

Відділ продажу:
«Центр нерухомості Альянс Інвест»
м. Вінниця, вул. Соборна, буд. 95, оф. 8
тел. (097) 739-59-77
http://parktower.vn.ua



Переглядів: 4624
Поширень: 0