Літні відпустки уже набирають обертів, а разом з ними у вінничан виникає питання як зберегти цінні речі під час своєї відсутності. ПриватБанк пропонує скористатись послугою оренди банківських сейфових скриньках.

Домашній сейф не може гарантувати безпеку речей, які будуть в ньому зберігатися. Крім того, розміщення надійного сейфа в помешканні вимагає істотного перепланування приміщення і значних витрат. Приватні сейфи не захищені від злому або крадіжки, а пожежа чи повені здатні назавжди знищити найцінніше.

- Орендувати сейфи можна не лише на час своєї відсутності, але й для постійного зберігання цінних речей, що дозволяє уникнути їх крадіжок, - говорить Людмила Рибак, спеціалист з обслуговування індивідуальних VIP-клієнтів. - Наші сейфи надійно захищені для зберігання цінностей: кожен депозитарій відповідає вимогам про технічний стан та організацію охорони приміщень банків. Сейфи мають два замки і відкриваються при одночасному повороті двох ключів, один з яких знаходиться у клієнта, а другий - у банкіра. Система двох ключів гарантує збереження майна у випадку крадіжки чи втрати ключа від скриньки.

Вінничанам радять на час відпустки скористатись банківськими сейфами

Вартість оренди одного сейфу - від 10 грн на день ПриватБанк пропонує обрати не лише розмір сейфу, але й термін його оренди. Крім того, у разі необхідності, можна особисто контролювати список осіб, у яких буде до них доступ. Можна надати право доступу до скриньки будь-якій довіреній особі або укласти тристоронній договір оренди - в такому випадку клієнт може мати доступ до сейфу лише спільно зі своїм партнером. ПриватБанк гарантує таємницю відомостей про клієнта та наявність у нього сейфа.

Щоб орендувати сейф достатньо з паспортом підійти у найближче до вас відділення. У Вінниці вас чекають за адресами: вул.Пирогова, 29, Хмельницьке шосе, 13, пр-т Юності, 43А та вул.Келецька, 69.

VIP-клієнти ПриватБанку можуть скористатись орендою сейфів у європейських філіях ПриватБанку, де вони зможуть зберігати: конфіденційні документи, цінні папери, готівку, ювелірні прикраси та інші цінності.



Переглядів: 4937
Поширень: 0