14 червня до міста Вінниця завітало Свято Морозива від найбільшого виробника морозива — торгової марки “Рудь”. Саме цього року Свято особливе, адже являється ювілейним. Десятий рік поспіль компанія влаштовує це солодке сімейне свято.

Територія святкового містечка була поділена на кілька зон: “Родинний сквер”, “вулиця Спортивна” та “Мистецька алея”. Дітлахи могли пограти у дартс, скласти конструктор, позабавлятись на батуті. Дівчаткам були особливо цікамиви намети, де їх прикрашали аквагримом, “тату” або ж новою зачіскою.

Усі атракціони для діток були доступними, адже місцеву “валюту” - “колорики” - можна було отримати, обмінявши обгортки від морозива ТМ “Рудь”. А у кінці Свята переможець, який зібрав найбільшу кількість обгорток отримав чудові подарунки, багато морозива та сувенірів. Але й інші маленькі відвідувачі не залишились без приємних сюрпризів — усі могли отримати альбоми, зошити, ручки, пенали та інші необхідні речі.

Вчора у Вінниці відбулось ювілейне десяте Свято Морозива

Гостей Свята розважали ведучі цікавими конкурсами та призами. Особливою популярністю у дітей користувались такі герої як корівка Маняша, слоник Пустунчик та Ріжок. Вони радо веселились та фотографуватись з малечею.

Представник компанії “Рудь” Тетяна Зоря наголосила, що метою соціального проекту компанії є об`єднати та зміцнити родини. І в цей нелегкий для країни час дуже важливо відволікти увагу українців на приємні миті. А найприємнішим у такі спекотні літні дні стали дитячий сміх та морозиво.

Компанії “Рудь” таки вдалося на Святі зміцнити не тільки родини, але усіх присутніх. Було багато усмішок, позитивних емоцій та радісних моментів. Вінничани з нетерпінням будуть чекати наступного Свята Морозива у їхньому місті.


Переглядів: 5435
Поширень: 0