29 червня 2015 року 4-м переможцем акції «Стань киянином!» став Володимир Руденко з м. Вінниці. Колектив компанії вітає нового щасливчика та бажає йому нових життєвих перемог!

«Я ще не оговтався від несподіваної новини! Мені аж не віриться, що для простої людини є чудова можливість отримати квартиру в такий нелегкий для країни час. Я купую в Епіцентрі товари вже давно, адже там є все, а ще доступні ціни для кожного. Я хочу подякувати компанії за такий дарунок для людей, а також побажати всім покупцям удачі і везіння у наступних акціях від Епіцентру!», – розповідає Володимир Руденко.

Епіцентр вітає фінального переможця акції "Стань Киянином !" з  виграшем квартири

Нагадуємо, що акція «Стань киянином» діяла з 01 червня 2015 до 29 червня 2015 року (включно). За умовами акції «Стань киянином» сертифікати на квартиру в м. Києві отримали такі переможці:

  • Світлана Репужинська (м. Чернівці);
  • Ірина Буніна (м. Одеса);
  • Ірина Колпак (м. Херсон);
  • Володимир Руденко (м. Вінниця).

Епіцентр ще раз вітає з новосіллям усіх переможців акції «Стань киянином»!

Епіцентр вітає фінального переможця акції "Стань Киянином !" з  виграшем квартири

На цьому Епіцентр не зупиняється радувати своїх покупців і запрошує усіх випробувати свою долю в акції «Стань одеситом!», що діє з 1 липня до 31 липня 2015 року. Кожен, хто придбає товари на суму від 500 гривень та заповнить купон учасника акції, має унікальну можливість стати власником квартири в м. Одесі.

Отож, шановні наші покупці, спіймайте свою фортуну!


Переглядів: 8273
Поширень: 0