«Київстар» розпочав масштабні технічні випробування мережі нового покоління у шести обласних центрах України – Вінниці, Івано-Франківську, Полтаві, Рівному, Хмельницькому та Тернополі, включаючи 60 інших населених пунктів у передміській зоні.

Слідом за Києвом, Львовом та Одесою, послуги 3G скоро стануть доступні ще у 6 обласних центрах – Вінниці, Івано-Франківську, Полтаві, Рівному, Тернополі та Хмельницькому. 30 червня у цих містах, а також у місті Умань (Черкаська область), розпочато тестові випробування у мережі швидкісної мобільної передачі даних. Крім вищезгаданих обласних центрів, доступ до послуг 3G у тестовому режимі буде відкритий ще у близько 60 населених пунктах приміської зони цих міст.

На етапі тестових випробувань доступ до 3G-мережі отримають 2% випадково обраних абонентів. Їм прийде повідомлення із запрошенням приєднатися до тестування. Користування зв’язком у мережі 3G сплачується згідно з їх поточних тарифним планом. Після завершення тестових випробувань всі абоненти отримають доступ до послуг мобільної передачі даних на швидкості до 42 Мбіт/с.

Абоненти «Київстар» будь-яких тарифних планів можуть користуватися швидкісним мобільним інтернетом без заміни SIM-карти та будь-яких спеціальних налаштувань. Головне, щоби телефон підтримував цю технологію. Тарифи на швидкісний мобільний інтернет залишаються таким ж, як і на інтернет за технологією EDGE. Також абоненти можуть вибрати один з нових тарифних планів, які спеціально орієнтовані на користувачів сучасних інтернет-технологій. За бажанням абоненти архівних тарифних планів можуть переключитися на нові комерційні пропозиції або користуватися послугами мережі 3G на умовах їх поточного тарифного плану. Крім того, за необхідності, абоненти можуть додатково підключати інтернет-пакети обсягом від 50 до 3000 мегабайтів. У низці нових тарифних планів «Київстар» абоненти отримують додаткову перевагу – необмежений доступ до соціальних мереж.



Переглядів: 5120
Поширень: 0