В чому суть?

Ідея проста, як і все геніальне:
- Майбутнім HR-ам ми даємо професійну підготовку
- Зацікавленим роботодавцям ми готуємо сильних фахівців -
І кожному з них ми гарантуємо, що у нас вони зустрінуться ;)!

Чому?

Це проект, на який нас надихнули наші клієнти – власники і директори вінницьких компаній. Так як саме вони, в свій час, просили нас знайти (привезти,  «народити», «дістати з-підземлі») толкового HR-а, оскільки роботи для такого спеціаліста вже дуже багато, а рівень підготовки претендентів, які відгукуються на оголошення – в більшості випадків дуже слабкий.

Звісно, ми пообіцяли їм допомогти, адже хороший HR– це дуже цінний спеціаліст для бізнесу. Це фахівець, який, насправді, здатен істотно посилити ефективність ресурсу персоналу і  значно посприяти  як короткостроковій, так і довгостроковій результативності бізнесу.

Більше того – ми пообіцяли втілитив життя спеціальну програму підготовки менеджерів з персоналу, яка дозволить повністю покрити сьогоднішні потреби вінницького бізнесу в HR-фахівцях.  Тож, «ФабрикуHR-ів» ми задумували як проект, де майбутніHR и і зацікавленіроботодавцізнаходять один одного. Пообіцяли – робимо! ;)

«Фабрика HR-ів»: безпрецедентний і знаковий проект для міста Вінниці

Яка є схема проекту?

1. Ми формуємо групу учасників навчальної програми з числа майбутніх HR-спеціалістів, які хочуть отримати достатньо знань і схем роботи для успішного старту в професії (а також, фахівців, які вже на сьогоднішній день працюють з людськими ресурсами, але хочуть вийти на новий рівень професійності)

2. Протягом 1,5 місяця вони проходять інтенсивне навчання (5 спеціалізованих модулів, 13 занять, 52 аудиторних години, 60 практичних завдань)

3. Вже, починаючи з другого модулю, до навчальної програми підключаються зацікавлені роботодавці, які, в якості запрошених гостей, приходять на заняття з тим, щоб з перших вуст відповісти на питання учасників групи, порадити їм, що потрібно робити для того, щоб стати затребуваним і високооплачуваним менеджером з персоналу. Крім того, під час таких бліц-зустрічей, роботодавці мають можливість вже на цьому етапі «придивитися» собі майбутнього співробітника, а слухачі, в свою чергу, можуть завчасно справити хороше враження на потенційного роботодавця.

4. Після проходження 5-ти модулів, всі учасники групи готують випускну сертифікаційну роботу. День захисту сертифікаційних робіт є кульмінацією всієї Програми, адже це не просто день підведення підсумків, але й день, коли більше 30-ти перспективних роботодавців міста Вінниця зберуться в одній залі, для того щоб послухати презентації випускників курсу і мати можливість одразу вручити тим з них, хто їм найбільше сподобається, запрошення на співбесіду і, в разі її успішного проходження – легкий старт в професії HR-менеджера!

Коли?

Перший історичний випуск підготовлених фахівців запланований на 28 серпня 2015 року! А це означає, що вже з 1 вересня вінницький бізнес отримає потужну ін’єкцію ефективності!Старт програми запланований на 15 липня. Наразі триває комплектація першої групи.

Програма курсу

1 модуль: HR-менеджер, як управлінець.  Самодисципліна. Самоорганізація. Саморозвиток. Сила правильних уявлень про роль та місце HR-а в компанії. Зони відповідальності. Цінність, яку продукує HR для бізнесу.

2 модуль. Компанія,  як складна відкрита система. Візія, місія, стратегія, цілі,цінності та принципи  роботи компанії, як основоположні моменти, від яких повинен відштовхуватися HR в своїй роботі. Організаційна культура компанії. Інтеграція в систему. Продуктивна співпраця.

3 модуль. Організація системи пошуку і підбору персоналу в малому та середньому бізнесі. Підбір персоналу «за кадром» - як все працює, насправді. Канали і методи пошуку персоналу – де брати якісний персонал.  Всі тонкощі грамотного проведення співбесіди. Перевірка рекомендацій – як правильно. Найважливіше, що потрібно знати, щоб вибудувати якісну систему адаптації персоналу.

4 модуль. Організація ефективної системи стимулювання персоналу при обмеженому бюджеті: системні практики, які не потребують значних затрат, але гарантують високий результат. Детальний покроковий алгоритм розробки системи і всі тонкощі його імплементації: від чого відштовхуватись, що брати до уваги, як перестраховуватись, де шукати ресурси, на чию підтримку розраховувати.

5 модуль. Оцінка персоналу та системний підхід при її проведенні.  Цілі та результати оцінювання персоналу. Розвиток персоналу, як стратегічний напрямок роботи. Міні-університет власними силами. Якісні комунікації – як зона постійної підвищеної уваги HR-а. Командотворення,  яке здатне реально сприяти більш ефективному досягненню бізнес-результатів.

Питання проплати:

1. Послуги сприяння в подальшому працевлаштуванні надаються безкоштовно (!)

2. Навчальний курс оплачується за наступною схемою:


Дата проплати Можливість поетапної оплати (!) Ціна за весь курс
до 3липня ділимо на 3 проплати протягом 2 місяців 2 750
4-8 липня ділимо на 3 проплати протягом 2 місяців 2 950
9-12 липня ділимо на 2 проплати протягом 2 місяців 3 200
13-15 липня тільки повна  3 400


3. Більше Ви ні за що не сплачуєте!  Ні за навчальні матеріали, ні за сертифікацію, ні за консультаційний супровід тренера протягом наступних 2-х місяців після закінчення курсу , ні за каву-чай-печеньки і милі дрібнички, якими Ви будете вдосталь забезпечені протягом всього навчання ;)

Як стати учасником програми, якщо Ви – зацікавлений роботодавець?

Вам достатньо  відправити нам  запит в довільній формі (бажано, в анкеті, що подана нижче, але, якщо Вам так буде більш зручно, то, можна і в телефонному режимі, і через одну з наших сторінок в соц. мережах). Далі ми з Вами зв’яжемося, уточнимо Ваш запит, зареєструємо Вас як учасника Програми і надішлемо Вам:

- інформаційний пакет роботодавця
- гостьове запрошення на одне з фінальних занять групи
- гостьове запрошення в сертифікаційну комісію на захист сертифікаційних робіт першого випуску «Фабрики HR-ів»

Далі, в проекті за Вами буде закріплений Ваш особистий менеджер з турботи про клієнтів, який максимально посприяє Вам в тому, щоб Ви могли здійснити оптимальний і обдуманий вибір фахівця, який потрібен саме Вам. Також, саме він буде допомагати Вам з адаптацією нового фахівця в Ваш колектив, протягом перших двох місяців його роботи.

*Якщо Ви не виберете собі спеціаліста з першого випуску групи, цей фахівець буде вести Вас далі, щоб Ви могли скористатися можливістю вибору серед учасників наступного випуску.

! Всі послуги для роботодавців надаються безкоштовно, адже ми зацікавлені, в першу чергу, в успішному працевлаштуванні наших випускників.

Як стати учасником програми, якщо Ви майбутній HR (або, якщо Ви вже працюєте за спеціальністю, але хочете вийти на новий рівень професійної майстерності)?

Для того, щоб потрапити на програму, потрібно буде:

1. Заповнити анкету:http://goo.gl/forms/BGR2d64x8z
2. Пройти мотиваційну співбесіду.

Саме мотиваційну, адже ми переконані, що в даному випадку, наявність попереднього досвіду за спеціальністю  - не головне. Головне – бажання , можливість і готовність працювати з таким непростим ресурсом, як людський ресурс, і вміння працювати на результат, а не задля процесу.  Тому найбільшу увагу будемо приділяти не наявному досвіду, а розвитку таких компетенцій, як:

• високий рівень EQ, психологічназрілість
• достатнійрівень IQ, допитливість, постійне відчуття інтелектуального голоду
• проактивність, цілеспрямованість, орієнтація на результат, кмітливість
• системне мислення, вміння бачити окреме, як частину цілого
• висока вимогливість до себе, високий рівень самодисципліни і самоорганізації
• вміння надихати, вміння викликати в інших бажання діяти, внутрішній «драйв»
• інноваційність, творчий підхід, вміння забезпечувати результат при обмеженості ресурсів
• любов до життя, любов до людей, здорова любов до себе
• бажання, готовність і можливість працювати саме в галузі HR

Саме за позитивними результатами співбесіди претендент на участь в програмі буде зарахований на навчання: адже, хоч навчання  є платним, але ми не можемо дозволити собі включати в групу людей, які, завідомо, не зможуть по його закінченню працевлаштуватися за спеціальністю. І це обмеження ми вводимо як через повагу до особистого часу і зусиль учасників програми , так і через те, що ми дуже дорожимо нашим добрим ім’ям і авторитетом. Нам принципово важливо, щоб максимальна кількість наших випускників була невідкладно працевлаштована і демонструвала в роботі достойні результати. Це наша репутація.

І, пам’ятайте: дана програма має суттєві обмеження. 

Тільки для тих:

Хто хоче від життя більшого і готовий робити все, від нього залежне, щоб його мрії здійснилися!

Для тих, хто хоче працювати на улюбленій, цікавій, перспективній роботі і викладатися в ній на повну!

Для тих, хто хоче працювати з людьми! Хто хоче робити свій особистий вклад в те, щоб український бізнес ставав сильнішим, а Україна – піднімалася з колін і ставала кращою!

Для тих, хто хоче прожити достойне життя!

Заявки на участь в програмі приймаються до 12 липня, але процес прийому може бути зупинений значно раніше, в зв’язку з повною комплектацією групи.

Ми в соціальних мережах:
https://vk.com/hrfactory  - вконтакті
https://www.facebook.com/events/486238728200142 - фейсбук

Посилання на анкети:
http://goo.gl/forms/BGR2d64x8z - для учасників
http://goo.gl/forms/iLFm5PMQKq
- для роботодавців



Переглядів: 4077
Поширень: 0