На околиці Вінниці у селі Пирогово гостинно відчинила свої двері «Світлиця». Саме під такою назвою відкрився ресторан із затишною камінною залою, прикрашений рушниками, зітканими найкращими українським майстринями та виробами гончарного мистецтва,літнім майданчиком. Та не лише інтер’єрними рішеннями приваблює гостей "Світлиця". Славиться ресторан єдиною в місті закарпатською кухнею…

Ми пропонуємо гостям багатонаціональний букет смаків кращих страв від русинів, угорців, німців, словаків, чехів, болгар, румунів, вірмен. Всі вони приготовані кращими кухарями, які творчо підходять до процесу створення їжі. У меню закладу представлені страви української (закарпатської) та європейської кухні, котрі дійшли до нас з сивої давнини.. Одні назви чого варті : бограч, банош, пуці-галушки, рокут-крумплі, гомбовці та інші.

Ресторан «Світлиця» – кухня минулих часів для сучасних гурманів

За давнім українським звичаєм, саме у світлиці:в приміщенні, у якому світло, радісно і добре, просторо і чисто; - зустрічали дорогих бажаних гостей. Тож, запрошуємо гостей до нашої «Світлиці»

«Світлиця» – це ідеальне місце для відпочинку в приємній компанії, сімейного вечора, романтичного побачення, вечірок, корпоративів, банкетів, хрестин, весіль. У закладі три комфортних зали: на 8, на 24 і на 94 особи. Також ми приймаємо попередні замовлення на обслуговування туристичних груп.

До послуг гостей ресторану «Світлиця»:
• Приготування банкетних страв на виніс
• Безкоштовна парковка
• WI-FI
• Дитяче меню
• Фуршетне обслуговування
• Літній майданчик

Завітайте в ресторан «Світлиця» і відпочивайте із задоволенням, насолоджуючись смачною закарпатською кухнею і унікальною атмосферою. Бажаємо всім файних гараздів!!!

Сайт: svitlytsya.com.ua

Сторінка в ВК: https://vk.com/restoransvitlytsya


Переглядів: 6745
Поширень: 0