У Вінниці з 22 липня працює мережа 3G від компанії «Кивстар». Відчути переваги користування швидкісним мобільним інтернетом зможуть у Хмельницькому, Івано-Франківську, Полтаві, Рівному, Тернополі і, звісно ж, у Вінниці. Загалом 3G-мережа «Київстар» уже охоплює 187 населених пунктів у 10 областях України.

Саме сьогодні, 22 липня до 3G-мережі «Київстар» можуть підключитися вінничани. Користуватися швидкісним мобільним інтернетом можна не лише у Вінниці, а й у прилеглих населених пунктах. Мешканці Стрижавки, Вінницьких Хуторів, Агрономічного, Луки-Мелешківської, Зарванців, Якушинець, Бохоників, Писарівки, Десни, Сокиринець, Хижинців, Щіток і Ланів на своєму мобільному телефоні в верху екрана вже можуть бачити значок 3G або Н чи Н+, в залежності від типу телефона.

Для того, аби користуватися 3G «Київстар» не потрібні спеціальні налаштування чи заміна SIM-карти. Головною умовою користування 3G-мережею - є підтримка даної функції у вашому телефоні. Технологія HSPA+, за якою побудована 3G-мережа «Київстар», забезпечує передачу даних із максимальною швидкістю 42 Мбіт/с.

Клієнти, які бажають багато користуватися мобільним інтернетом на максимальній швидкості, можливій у мережі 3G, можуть вибрати один з нових тарифних планів або ж підключити інтернет-пакет обсягом від 50 до 3 000 мегабайт для будь-якого іншого тарифного плану.

"Київстар" у Вінниці запустив 3G

Чи працює у вашому населеному пункті 3G-мережею можна перевірити на інтерактивній карті на сайті компанії http://www.kyivstar.ua/kr-620/mm/about3g/.

Жителі Києва, Львова, Одеси, Кам’янця-Подільського, Хмельниччини, Умані та Черкащини уже користуються 3G-мережею "Київстар". Швидкісний мобільний інтернет планують і далі розвивати по Україні. Так "Київстар", де стартує 3G, прагне забезпечити суцільне покриття, яке охоплює велику зону передмістя, включаючи територію прилеглих населених пунктів.

Довідка про «Київстар»

«Київстар» – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій. Послугами оператора користується понад 26 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 800 тис. – широкосмугового інтернету.

Акціонери «Київстар» – міжнародна група VimpelCom Ltd. (Нідерланди), володіє телекомунікаційними активами у країнах СНД, Європи, Азії та Африки. Акції VimpelCom Ltd. знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.

Мобільна мережа «Київстар» охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж.

Волоконно-оптична мережа «Київстар» для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 47 тисяч кілометрів, і ємність зовнішніх каналів понад 600 Гбіт/с. Оператор надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.

«Київстар» понад 17 років працює в Україні, і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.

За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected] www.kyivstar.ua



Переглядів: 8266
Поширень: 0