Людям, які досі думають, що вчити англійську мову - це нудно та нецікаво, присвячуєтья!

Школа англійської мови FLASH у липні організувала поїздку для своїх студентів на відпочинок + навчання до англомовного табору в Буковель.

Усі, хто вирушили в цю подорож, отримали море приємних емоцій, водоспад нових вражень та спілкування англійською без меж.

Адже спеціально для наших студентів щодня проводилися ігри, квести, змагання та безліч усього цікавого англійською мовою.

Діти відвідали водоспад Прибій, Скелі Довбуша, місто Яремче; милувалися краєвидами Карпат, прогулюючись верхи на конях; долали різноманітні перешкоди в альпінпарку.

Літо в стилі FLASH!

А ще, щодня наші дітки мали 2 заняття з носієм англійської мови, де вони відточували свою вимову та долали мовний бар'єр у спілкуванні з іноземцями.

Та одним із самих приємних для усіх наших любителів англійської мови та пригод стало підкорення двох нових вершин. Перша - то наша найвища вершина Українських Карпат і найвища точка України — гора Говерла (висота 2061м). А друга - це великий прогрес на шляху до вільного спілкування англійською!

А Ви, наші любі друзі, не забувайте, що удача любить сміливих. Тож сміливо вперед   записуйтеся на навчання до Школи англійської мови FLASH та підкорюйте  нові вершини у своєму житті та відкривайте для себе нові горизонти!



Переглядів: 3784
Поширень: 0