Ще один з найбільших обласних центрів України покритий 3G-мережею «Київстар»: швидкісний мобільний інтернет став доступним усім абонентам у Дніпропетровську. Загальна кількість населених пунктів, охоплених 3G, сягнула 274.

20 серпня мешканці Дніпропетровська та довколишніх населених пунктів отримали доступ до послуги швидкісного мобільного інтернету «Київстар». 30 міст та селищ Дніпропетровщини підключено до 3G-мережі оператора.

«Дніпропетровськ – великий діловий, інтелектуальний та технологічний центр України. Тут дуже активна інтернет-аудиторія, яка оцінить усі переваги швидкісного мобільного інтернету. Запуск 3G дозволить великому бізнесу та підприємцям надати клієнтам більше продуктів, послуг та нові формати обслуговування – це стане значним внеском до економіки регіону та країни», – зазначає Петро Чернишов, президент «Київстар».

Готуючись до запуску нової технології у місті, компанія здійснила повне оновлення телекомунікаційного оснащення. Протягом двох місяців фахівці оператора провели роботи на понад 420 базових станціях, а також здійснили переналаштування оновленої мережі.

До запуску 3G-мережі «Київстар» презентував лінійку нових тарифів, оптимізованих для максимально комфортного використання мобільних сервісів. Окрім збільшеної кількості мегабайт для користування інтернетом на максимальній швидкості, низкою тарифних планів передбачена можливість нетарифікованого трафіку для популярних соціальних мереж: Facebook, Twitter, VKontakte та «Одноклассники».

Супершвидкий 3G від «Київстар» наразі вже доступний у 274 населених пунктах України. Перевірити наявність мережі можна на інтерактивній карті на сайті компанії.

 Довідка про «Київстар»

«Київстар» – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 3G. Послугами оператора користуються понад 26 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 820 тис. клієнтів фіксованого інтернету.

За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected], www.kyivstar.ua.



Переглядів: 4427
Поширень: 0