З того часу, як з медіапростору Вінниці зник журнал про наших земляків “СВОЇ”, нішу місцевих глянців займали лише рекламні видання. І ось новий проект поки що лише в інтернет варіанті з назвою “Амбітна пані”.

Про нього розказує головний редактор Марина Прісняк:

“Дуже хотілось мати журнал, народжений в Вінниці, про наших жінок, їх захоплення, успіх, діток, щасливих чоловіків. Це журнал створений, аби надихатись, читати теплі тексти і бачити нові цінності в житті.

Марина ПріснякІдея створити журнал у мене виникла давно. Та, певно, бракувало досвіду та впевненості. Зробити перший крок в травні допомогла донечка, Яна Прісняк, яка стала моєю музою та частою гостею і автором багатьох матеріалів. Але то - слова, тобто, тексти. В зображеннях в ідею повірила Таня Петрова, яка являється редактором з фотографії і нашою натхненницею. Саме вона створює усі світлини, помічає і підкреслює непомітні речі.

Дуже щасливі, що концепцію підтримали авторки, як стали моїми друзями, які діляться своїм досвідом та чесними почуттями.

Милослава Черній дала нам майстер-клас з теплої прози, а Олена Павлова об'єднала в смакових дитячих спогадах та проекті РІДНОКУХНЯ.

Уже з другого номеру маємо власного психолога, Милу Шевцову, і розділ "Спілкуйся англійською", який веде школа Флеш і навчає нас англійської”.

Ознайомитись з журналом є можливість на http://ambitna.com.ua/category/zhurnal/

Фотографії:
Таня Петрова, Анастасія Довгорук, Анастасія Жилінська, Валентина Ткачук, Сергій Довгорук, Богдан Довгорук, Яна Прісняк, Сергій Левченко, Таїсія Левченко, Максим Білоконський

Тексти:
Марина Прісняк, Яна Прісняк, Олександр Зєрщиков, Валентина Ткачук, Олена Павлова, Милослава Черній, Тетяна Фіник, Анастасія Жилінська, Марія Рачинська, Катерина Артюх, Олена Дьоміна, Марія Гораш, Наталія Ольшевська, Людмила Табуровська, Ірина Мелентьєва, Олена Сівіцька, Наталя Кулилова, Максим Білоконський, Міла Шевцова, Оксана Мельник

Гості:
Український Дід Мороз, Вікторія Росс, Наталія Капітанчук, Таїсія Левченко, Даша Мельничук, Світлана Мелобенська, Інна Капітанчук, Ярослава Капітанчук, Юлія Бурнацева, Тимофій Заводовський


Переглядів: 4811
Поширень: 0