Унікальний інструмент для здійснення благодійності діяльності, який давно відомий і широко використується компаніями Європи та США - корпоративний фонд*. Україна лише освоює цей інструмент, але вже сьогодні, ми маємо позитивні результати.

Корпоративні фонди допомагають об’єднати зовнішні та внутрішні очікування компанії від її соціальної діяльності, а також дозволяють забезпечити довгострокову стратегію й довгострокове фінансування усіх соціальних програм компанії, будувати сталі партнерські відносини, поставити перед собою мету і програмно та структуровано наближатися до неї.

Метою Корпоративного фонду ТМ «DIADEMA» є: зберегти наявний потенціал милосердя та філантропії, відродити в нових умовах славні традиції українського благодійництва, що значно прискорить вирішення нагальних соціальних проблем, сприятиме покращенню життя народу.

Корпоративний Фонд ТМ «DIADEMA» активно діє вже два місяці

Компанія "Діадема" є одним із яскравих представників соціально-відповідального бізнесу, має великий досвід благодійної діяльності і постійно покращує та систематизує процес надання благодійної допомоги. Так новостворений Корпоративний фонд ТМ «ДІАДЕМА» вдало функціонує вже два місяці, за яких було надано благодійної допомоги на суму 41 600 грн.

Ці кошти було розподілено по таким напрямкам:

  • сприяння розвитку культури, в тому числі реалізації програм національно-культурного розвитку (ВІННИЦіЯнський кінофестиваль);
  • діяльність у сфері фізичної культури і масових видів спорту (Комітет по фізичній культурі і спорту ВМР);
  • сприяння обороноздатності та мобілізаційній готовності країни, захисту населення у надзвичайних ситуаціях мирного і воєнного стану (Військово-медичний клінічний центр Центрального регіону);
  • індивідуальна допомога на лікування Давидюка Валентина, 2013 р.н.(діагноз – гострий лімфобластний лейкоз).

В рамках святкування Дня міста, Корпоративний фонд ТМ «DIADEMA» долучився до організації дев`ятого МіжНародного ВІННИЦіЯнського фестивалю комедійного і пародійного кіно. У фестивалі взяли участь студії багатьох країн світу: Нової Зеландії, Швейцарії, Австралії, Німеччини, Росії, США, Канади, Франції, Молдови, Італії та України. Роботи можна переглянути на сайті фестивалю.

У неділю, 6 вересня, на Майдані Незалежності відбулась Церемонія Нагородження переможців IX Між Народного ВІННИЦіЯнського фестивалю комедійного і пародійного кіно. Всі бажаючі змогли подивитись кращі роботи фестивалю та отримати задоволення від виступів чудових акторів: Володимира Горянського, Руслани Писанки, Віктора Андрієнка, Василя Вірастюка, Анатолія Борисюка, Володимира Бистрякова, Марини Поплавської та команди КВН «Девчёнки из Житомира».

За традицією, переможці кінофестивалю були нагороджені «Золотим Літаючим Слоном», виготовленим генеральним спонсором фестивалю ювелірною компанією «Діадема» (автором призу є Григорій Дерун - генеральний директор компанії "Діадема").

Корпоративний Фонд ТМ «DIADEMA» активно діє вже два місяці

 

*Корпоративний фонд – благодійний фонд, створений бізнес-корпорацією, комерційною установою для ведення систематичної благодійної діяльності; найчастіше більшість фінансових надходжень корпоративного фонду – внески компанії засновника.



Переглядів: 4213
Поширень: 0