Середній дохід, який отримують українці від підробітку, найбільший у Запоріжжі та області. На другому місці, за даними порталу trud.com, знаходиться Вінниця та Вінницька область, на третьому — Миколаїв та область.

Підробіток у Вінниці у зв’язку із скороченням робочих місць став однією з найактуальніших тем. Іще одна причина, що спонукає містян шукати додаткового заробітку – невисокий рівень середньої заробітної плати (показник на 20% менший, ніж середній по Україні). Подорожчання продуктів та зростання цін на комунальні послуги також є важливими чинниками.

Хто може заробити

Підробіток у Вінниці шукають не лише студенти та активна молодь, а й жінки та чоловіки середнього віку та пенсіонери. Серед традиційних способів пошуку тимчасової вакансії популярними залишаються:

  • Знайомства;
  • Опитування потенційних роботодавців;
  • Оголошення.

Але якщо кілька років тому, коли підробіток шукала не така значна частина вінничан, цих методів було цілком достатньо, то зараз звичні варіанти пошуку заробітку влаштовують не всіх. По-перше, знайомі не можуть постійно забезпечувати зайнятість. По-друге, обходити щодня потенційних роботодавців нереально. По-третє, оголошення на місцевих порталах є, але їх не вистачає на всіх.
Більше можливостей для кожного

Уже майже протягом трьох років чимало українців знаходять підробіток завдяки ресурсу Метнись Кабанчиком. Він принципово відрізняється від звичайного сайту з оголошеннями. Замовники послуг (приватні особи чи компанії) розміщують завдання. Наприклад, доставити документи, зробити вологе прибирання в офісі, випрати та випрасувати речі і т.д.

Зареєстровані виконавці отримують завдання на пошту. Причому Кабанчик дозволяє економити час, отримуючи завдання лише з тих розділів, які цікавлять виконавця. Також можна вказати, щоб приходили завдання лише з певного міста. Тепер це можливо і для Вінниці.

Як заробляти добре

Чимало вінничан уже зареєстровані на сайті. Вони підробляють тим, що виконують завдання в Інтернеті (є варіанти, що вимагають відповідної кваліфікації та прості задачі, що потребують лише часу та уваги). Для тих, хто хоче не просто ознайомитись з роботою ресурсу, а й отримувати непогані гроші, є кілька порад від експертів (до речі, за багатьма порадами можна ознайомитись на сайті):

  • Отримати статус Перевіреного;
  • Перед заявкою уточняти всі деталі;
  • Напрацьовувати рейтинг;
  • Працюючи з новими клієнтами, використовувати оплату через систему.

 



Переглядів: 4736
Поширень: 0