27-29 жовтня відбудеться найбільша міжнародна виставка інноваційного агровиробництва та комплексного розвитку аграрного бізнесу «ІнтерАГРО Комплекс». Увагу учасників та відвідувачів буде акцентовано на питаннях економічної ефективності агробізнесу за рахунок оптимізації виробничих процесів на кожному етапі виробництва.

У виставці візьмуть участь близько 250 компаній з 10 країн світу. Німеччина та Франція будуть представлені національними експозиціями, Італія - колективною. Виставка буде розміщена у трьох павільйонах ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (м. Київ, вул. Салютна, 2Б).

Учасники виставки представлять: сільськогосподарську техніку, технології, обладнання для ремонту та сервісного обслуговування, запасні частини та комплектуючі, системи поливу і зрошення, альтернативну біоенергетику, обладнання для переробки аграрної  продукції, обладнання для тваринництва, агробудівництво, органічне та точне землеробство, переробку і утилізацію відходів, засоби виробництва (насіння, добрива, ЗЗР, ПММ), програмне забезпечення, транспорт і логістику, лабораторне та ваговимірювальне обладнання, засоби малої механізації, фінанси і аудит, менеджмент і агроконсалтинг.

Насичена бізнес-програма «ІнтерАГРО Комплекс» сформована з урахуванням найгостріших проблем, які виникали в господарствах протягом останніх років. Практичні бізнес-семінари, конференції, майстер-класи спрямовані на те, щоб допомогти Вам знайти оптимальні рішення у вирішенні конкретних завдань господарювання. З Вами поділяться досвідом кращі фахівці вітчизняних господарств, компаній та іноземних фірм. Учасники заходів зможуть отримати корисні консультації та необхідну інформацію для успішного ведення агробізнесу.

Серед яскравих подій виставки:

  • міжнародний агротехнологічний форум: «Управління урожайністю в складних економічних умовах. Кукурудза та соя: оптимальні витрати – максимальні прибутки»,

в рамках форуму відбудуться:

  • 27.10.-Міжнародний День сої: «Стратегія управління урожайністю сої. Головні критерії формування собівартості 1 центнера врожаю. Окупність додаткових витрат підвищенням прибутку»;
     
  • 28.10 - Міжнародний День кукурудзи: «Оптимальні витрати – максимальні прибутки. Управління урожайністю в складних економічних умовах».
     
  • 29.10.- конференція: «Економічна ефективність енергозберігаючої та ресурсозберігаючої технології  Strip-till в різних агрокліматичних зонах України»;
     
  • 28.10.- День Франції в Україні, в рамках якого відбудуться міжнародні семінари наступної тематики:
    • «Формування стратегій реалізації аграрної продукції виробниками в Україні»
    • «Маржа як результат управлiння виробничою собівартістю агропідприємств»;
  • панельна дискусія: «Аграрні розписки - нові можливості фінансування».

Для фахівців галузі тваринництва будуть проведені:

  • 27.10 - майстер-клас: «Як підвищити ефективність свинарського бізнесу? У що інвестувати сьогодні?»;
     
  • 28.10 – 6 й міжнародний семінар: «Ефективне свинарство 2015»;
     
  • 28.10 – семінар: «Сучасне птахівництво – технології, якість, кадри».

ВПЕРШЕ в рамках міжнародної виставки «ІнтерАГРО Комплекс» буде організовано експозицію «Академія аграрного успіху», яка в цьому році буде присвячена, по-перше, питанням захисту рослин та практичного використання машин та обладнання, починаючи від економічних аргументів при їх виборі та закінчуючи майстер-класами з підбору та налаштування форсунок і комп’ютерів обприскувачів.

Другий блок в рамках Академії буде присвячений питанням підготовки виробництва до сертифікації по системі НАССР та Global Gap, а також юридичним та економічним питанням, а саме: вирішенню в судах земельних спорів та підвищенню рентабельності господарств за рахунок агротуризму.

Третій блок пов’язаний з питаннями суто технічними, такими як діагностика дизельних двигунів, сервіс та обслуговування бувшої у використанні техніки.

Тож запрошуємо Вас стати учасником головної сільськогосподарської події країни – виставки «ІнтерАГРО Комплекс 2015», адже це джерело цінної інформації, необхідної для впровадження інноваційних технологій ведення ефективного агропромислового виробництва.

Чекаємо на Вас 27-29 жовтня на «ІнтерАГРО Комплекс 2015» уВЦ «КиївЕкспоПлаза» (м.Київ, вул.Салютна, 2Б)!

Вхід на виставку – 30 грн. Замовлення безкоштовного запрошення та повна програма ділових заходів на сайті: www.complex.interagro.in.ua або за телефонами дирекції: (044) 490-64-69 і (044) 461-93-68.

 



Переглядів: 3349
Поширень: 0