OLX вивчив, скільки потрібно грошей, аби придбати маєток у Вінниці та області. Вашій увазі – ТОП-5 найдорожчих володінь, доступних для покупки. Усі вони знаходяться в обласному центрі.

Найдорожчий будинок на даний момент коштує $550 тис. і знаходиться в Замостянському районі Вінниці. У володінні своє озеро з рибою, 40 соток землі, 25 соток готового саду з крапельним поливом, ландшафтний дизайн, 2 басейни, господарський особняк та гостьовий будиночок. У комплексі є газовий генератор електропостачання, сигналізація, відеоспостереження по всьому периметру ділянки, свердловина 70 м., біоканалізація. Господарський особняк порадує нових власників 3 спальнями, кабінетом, кухнею-столовою, камінним залом Є також пральня, комора і банний комплекс, що складається з російської бані на дровах, інфрачервоної сауни, кедрової бочки, басейну, більярдної, кімнати відпочинку.  

ТОП-5 найдорожчих маєтків Вінниці, що продаються

ТОП-5 найдорожчих маєтків Вінниці, що продаютьсяТОП-5 найдорожчих маєтків Вінниці, що продаються

У Ленінському районі Вінниці за $300 тис. є можливість придбати «елітний будинок». 2-поверховий особняк має площу 250 кв. м. і розташовується на ділянці 12 соток. На території ландшафтний дизайн. Є гараж, бесідка. 

ТОП-5 найдорожчих маєтків Вінниці, що продаються

ТОП-5 найдорожчих маєтків Вінниці, що продаються

На третьому місці рейтингу «VIP будинок у VIP містечку» у Вінниці вартістю $280 тис. Будинок знаходиться в котеджному містечку з цілодобовою охороною та КПП при в’їзді. Біля будинку – 19 соток землі, на ділянці виритий басейн. Спальні приміщення знаходяться на другому поверсі, а на першому – зала з каміном, кухня та комора. Будинок оснащений сигналізацією. Усюди тепла підлога.

ТОП-5 найдорожчих маєтків Вінниці, що продаються

З 2 особняків у Замостянському районі можна обирати, якщо у вас є $260 тис. Один знаходиться поряд з лісом та річкою. Підведені всі комунікації, на території – фруктовий сад. Будинок 2-поверховий, площа – 360 кв. м.

ТОП-5 найдорожчих маєтків Вінниці, що продаються

Ще один особняк – не менш вражаючий, знаходиться біля озера. Площа будинку – 400 кв. м., ділянка – 12 соток. В особняку «просторі холи, камін, гостьова кімната на першому поверсі, гардеробна кімната, у підвалі спортзал, приміщення під сауну, простора ванна кімната з джакузі й душевою кабіною, санвузли на кожному поверсі». На території ландшафтний дизайн, є своя свердловина, гараж.

ТОП-5 найдорожчих маєтків Вінниці, що продаються

П’ятірку найдорожчих замикає особняк у центрі Вінниці площею 160 кв. м. за ціною $250 тис. У 2-поверховому будинку є все необхідне для життя, мається гараж. «А ось справжньою родзинкою повноцінного відпочинку буде камін на дровах з електричним надувом і подачею тепла». Двір – 8 соток – має комфортне місце для відпочинку, накритий басейн, мангал, плодовий сад. Власники готові обговорювати ціну. 

ТОП-5 найдорожчих маєтків Вінниці, що продаються



Переглядів: 6479
Поширень: 0