Нарешті розпочався новий сезон захоплюючої телегри «Сімейне Лото» для абонентів «ЕВЕРЕСТ»ТМ! Вітаємо всіх постійних гравців та запрошуємо спробувати тих, хто ще ніразу не грав. Азарту, захоплення, емоцій і, звісно, подарунків стало ще більше!

І головна новина цього сезону – відтепер гра «Сімейне лото» сама приходитиме на зустріч із вами. У другому сезоні ми граємо в реальному часі, разом з присутніми гравцями, вболівальниками та звичайними відвідувачами ТРЦ «Мегамолл». Пориньте в атмосферу азарту безпосередньо на гральному майданчику, де зніматиметься телеверсія гри. Відчуйте справжній смак адреналіну! А ще, всі присутні матимуть можливість виграти цілком реальні призи, що розігруватимуться серед усіх присутніх на грі.

Ну і звичайно, щоб отримати головні призи, незабудьте замовити гральні білети. Більше білетів –вищі шанси піти додому з новеньким телевізором або іншою побутовою технікою та електронікою. Призів надзвичайно багато!

Добре відома гра на новий лад!

Замовляйте білети за бонуси на сайті  в режимі онлайн або приходьте за білетами до Інфоцентрів. І пам’ятайте: кожен білет – це ще один шанс на перемогу!

Запрошуємогравців та вболівальників! Гра відбудеться у п’ятницю, 13 листопада на площі біля фонтану в ТРЦ «Мегамолл». Початок о 19:00.

Приходьте зі всією сім’єю, бо чим більше родичів прийде, тим більше шансів у родини виграти приз! Потурбуйтесь, аби заздалегідь зайняти кращі місця.

А ще, обов’язково подивіться на себе у телевізорі! Не пропустіть телевізійнуверсію гри у неділю, 14 листопада об 11:00 на улюбленому телеканалі «ЕВЕРЕСТ».

Буде цікаво!

Детальна інформація, правила гри та умови участі опублікованы на сайті everok.vn.ua



Переглядів: 3501
Поширень: 0